Οι απολαυστικές ατάκες Πρίφτη-Μπαρτζώκα και το Final 8 του Λιόλιου

3412342 1

Ιδιαίτερα ευχάριστο ήταν το κλίμα στη συνέντευξη Τύπου για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος όπου «μίλησαν» οι πρωταγωνιστές ενώ ο Βαγγέλης Λιόλιος προανήγγειλε γι' άλλη μια φορά τη διεξαγωγή Final 8 την επόμενη χρονιά

Πρόκριση Λάρισας επί του Άρη με 3/3 βολές στην... εκπνοή!

50 1

Η Λάρισα επικράτησε του Άρη με σκορ 68-67 με 3/3 βολές του Θριτ στο 1" για το φινάλε και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας όπου θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Ιωνικός - Απόλλων!

Η κλήρωση έγινε ξανά, λόγω... γκάφας, και αυτή τη φορά χωρίς ντέρμπι «αιωνίων»

trou sloukas

Παναθηναϊκός - Προμηθέας και ΑΕΚ - Λαύριο στα προημιτελικά, ντέρμπι Άρη - ΠΑΟΚ στη Β΄Φάση και η... υπόσχεση πως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν θα ανταμώσουν τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά.

«Γκραν γκινιόλ» πρόκριση για τον ΠΑΟΚ!

5240433 1

Σ' ένα ματς για... γερά νεύρα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το «Ιβανώφειο» με 63-61 χάρη στον φοβερό Ζερμέιν Λοβ (21π., 5ασ.) και να πάρει την πρόκριση για τον ημιτελικό του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα. Άστοχος ο Σαγκς σε τρίποντο-νίκης στην εκπνοή!

"Βασίλισσα" ξανά σε τελικό θρίλερ!

2850919

Σε έναν τελικό που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, η ΑΕΚ λύγισε τον Προμηθέα Πατρών (61-57) στο Ηράκλειο της Κρήτης και πανηγυρίζει το 5ο Κύπελλο της ιστορίας της!