Ο Ζιάγκος επέλεξε τον Λαναρά από τα try outs!

lana 1

Ο Ραφαήλ Λαναράς ήταν ο παίκτης που ξεχώρισε ο Βαγγέλης Ζιάγκος στα try outs που πραγματοποίησε το Ρέθυμνο και τα οποία έλαβαν χώρα στο Πανεπιστημιακό γυμναστήριο Ρεθύμνου.

«Ψήλωσε» με Ουέσλι Γκόρντον το Ρέθυμνο!

reth

Την απόκτηση του Ουέσλι Γκόρντον ανακοίνωσε επίσημα το Ρέθυμνο. Ο 25χρονος σέντερ είναι η 5η προσθήκη ξένου στην ομάδα, αφού οι Κρητικοί έχουν αποκτήσει ακόμα τους Γκάρετ, Χότον, Φράνκαμπ και Τέιλορ.

Το Ρέθυμνο ανακοίνωσε Μπράντον Τέιλορ!

welcome brandon 1

Η κρητική ΚΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού Μπράντον Τέιλορ, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. 

Ρέθυμνο: Πρώτη μεταγραφή ο Τζάρβις! (vid)

garrett jarvis

Το Ρέθυμνο συμφώνησε με τον Αμερικανό γκαρντ (24χρ., 1μ.83) Τζάρβις Γκάρετ, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου στην Basket League της νέας σεζόν.  

Επέστρεψε στο Ρέθυμνο ο Χίκι

rethymno cretan kings hickey 2019 3 750x330 1

Το Ρέθυμνο ανακοίνωσε την επιστροφή του Άντονι Χίκι ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα των Κρητικών και κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν.

Ζιάγκος αντί Μυκονιάτη στο Ρέθυμνο!

1882608 1

Όπως ανακοίνωσε και επίσημα η κρητική ΚΑΕ, ο Βαγγέλης Ζιάγκος αποτελεί και με την... βούλα τον νέο τεχνικό του Ρεθύμνου αντικαθιστώντας τον Σταύρο Μυκονιάτη. 

Ανακοίνωσε Μπαρτ το Ρέθυμνο!

burttt 1

Ένας γνώριμος των ελληνικών παρκέ επιστρέφει στην Basket League, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Ρεθύμνου, με τους Κρητικούς να ανακοινώνουν την απόκτηση του Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ.