Elite League: Ο Αμύντας διέλυσε το Μαρούσι και προκάλεσε... συνωστισμό στην κορυφή

Liakopoulos Amyntas Maroussi

Ο Αμύντας έκανε την έκπληξη κόντρα στο Μαρούσι και έφερε νέα δεδομένα στην κορυφή της ELite League καθώς ισοβαθμούν τρεις ομάδες ενώ εκκρεμεί η αναμέτρηση Ψυχικό-Ερμής Σχηματαρίου!

Elite League: Χαμός στην κορυφή

psihiko bc

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής έφεραν τριπλή ισοβαθμία ανάμεσα στο Ψυχικό, τον Τρίτωνα και την Ελευθερούπολη. Απίθανη επίδοση του Φώτη Βασιλόπουλου (Ερμής Σχηματαρίου) με 16 ασίστ, παραλίγο να κάνει triple double o Στέφαν Μίτροβιτς του Κόροιβου, με 15 πόντους, 9 ριμπάουντ, 9 ασίστ.

Α2: Kορυφή ο Τρίτωνας με εξαιρετικό Μαυροκεφαλίδη

1375

Έστω και προσωρινά, ο Τρίτωνας πάτησε κορυφή στην κατάταξη της Α2 μετά τη νίκη του με 72-63 επί του Πανερυθραϊκού. Αύριο (12/12) η Καρδίτσα του Γιάννη Μπουρούση φιλοξενείται από το Μεσολόγγι. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία.

Επέστρεψε στην Basket League ο Ολυμπιακός!

oly mar

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Αμαρουσίου με 93-87, έκανε το 3-0 στη σειρά των τελικών των playoffs και οι «ερυθρόλευκοι», μετά από δύο χρόνια, επέστρεψαν στην Basket League!

Η απευθείας άνοδος θα κριθεί στο Απόλλων Πάτρας - Ολυμπιακός Β'!

3200433 1

Ο Ολυμπιακός Β' επικράτησε του Αμαρουσίου με 94-96, ο Απόλλων πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Καρδίτσας με σκορ 67-70 και έτσι η απευθείας άνοδος στην Basket League θα κριθεί στη μεταξύ τους αναμέτρηση στην Πάτρα την προσεχή Τετάρτη 23/6.

Απόδραση για Ερυθραία, 100άρα για Παγκράτι

434332

Ο Πανερυθραϊκός πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και επικράτησε εκτός έδρας της Ελευθερούπολης με 83-78. Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Καρδίτσα επί του Ψυχικού, εύκολο έργο το Παγκράτι κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας. 

Δύσκολη νίκη στο Ψυχικό ο Ολυμπιακός, παρέμεινε στην κορυφή το Παγκράτι

4545454

Ο Ολυμπιακός Β’ ζορίστηκε απέναντι στο Ψυχικό όμως επικράτησε με 71-76 και ανέβηκε στο 7-1 στην κατάταξη της Α2 Ανδρών ενώ το Παγκράτι… σκόρπισε τον Οίακα Ναυπλίου με το εκκωφαντικό 125-71.