Βελτιωμένη εικόνα για την Εθνική

ethniki oaka

Ένα καλό διάστημα στο τέλος του δεύτερου δεκάλεπτου και στην αρχή του τρίτου, αλλά και η αντίδραση όταν βρέθηκε στο -13 (46-59), έδωσαν ένα καλύτερο βαθμό στην Εθνική ομάδα, τρεις μέρες πριν από την αναχώρησή της για το Ελσίνκι.

Οι ευχές της ΕΟΚ σε Κατσικάρη, Χαραλαμπόπουλο (pics)

fotis 0

Ο μεν προπονητής της Εθνικής ομάδας είχε την ονομαστική του εορτή. Ο δε φόργουορντ της Εθνικής εφήβων και του Παναθηναϊκού τα γενέθλιά του. Και η ΕΟΚ ευχήθηκε τόσο στονβ Φώτη Κατσικάρη όσο και στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Μπαίνει στη μάχη η Εθνική Γυναικών

gynaikes

Στη μάχη των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2017 μπαίνει η Εθνική Γυναικών, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου (17.00, ΕΡΤ2) θα αντιμετωπίσει την Ελβετία στο Κλειστό Γυμναστήριο «Τάσος Καμπούρης» της Χαλκίδας.

"Ασημένια" η Ενόπλων

Με το ασημένιο μετάλλιο επιστρέφει  στην Ελλάδα η Εθνική Ενόπλων. Στον τελικό του Παγκόσμιου πρωταθλήματος που έγινε στη Ν. Κορέα, η ομάδα του Γιώργου Σκροπολίθα έχασε στον τελικό από το Κατάρ με 90-73.

Πρόβα χρυσού η Εθνική!

enoplon2

Την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ενόπλων Δυνάμεων πανηγυρίζει η Εθνική μας ομάδα., αφού στον ημιτελικό επικράτησε της Νοτίου Κορέας με 76-65!

Με εντυπωσιακό τρόπο στα ημιτελικά η Ενόπλων!

enoplon1

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ενόπλων Δυνάμεων πανηγυρίζει ήδη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αφου στον προημιτελικό συνέτριψε τη Γερμανία με 81-43!

Και τώρα... προημιτελικά για την Ενόπλων

enoplon1

Μετά τις δύο πρώτες νίκες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων, η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να διατηρήσει το απόλυτο αφού γνώρισε την ήττα από τη Βραζιλία (83-75) και τερμάτισε στην δεύτερη θέση του ομίλου.

Ο Κεραμιδάς στην Εθνική γυναικών

Αλλαγή στον πάγκο της Εθνικής γυναικών έγινε τελικά και η ΕΟΚ αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Τζώρτζη Δικαιουλάκο με τον Κώστα Κεραμιδά. Μ’  αυτόν διεκδικήσει την πρόκριση στους τελικούς του Ευρωμπάσκετ 2017.

Ακάθεκτη η Εθνική Ενόπλων!

verg

Έχει πάρει φότα η Εθνική Ενόπλων και δεν λέει να σταματήσει με τίποτα! Μετά την εύκολη νίκη απέναντι στη Γαλλία ήρθε να προστεθεί και η επικράτηση απέναντι στο Κατάρ (86-71) με αποτέλεσμα να κάνει το 2/2 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και να διατηρήσει το αήττητο.