Εμφατική νίκη για τον Προμηθέα

promitheas olntembourg maurokefalidhiw

Την πρώτη νίκη του στο Τοπ-16 του Eurocup πέτυχε στο γήπεδό του ο Προμηθέας απέναντι στην Όλντενμπουργκ (81-70).

Ισοπεδωτικός Προμηθέας μέσα στο Ισραήλ!

babb 0

Ο Προμηθέας ήταν καταιγιστικός στην πρεμιέρα του στο EuroCup 2019/20, επικρατώντας της Μακάμπι Ρισόν με το εκκωφαντικό 55-88 στο Ισραήλ, παίζοντας ολοκληρωτικό μπάσκετ.

Τόμιτς: «Ημουν έτοιμος να φύγω από τον Ολυμπιακό»

milan tomic potpisuje

Ο Μίλαν Τόμιτς παραχώρησε την πρώτη συνέντευξή του ως προπονητής του Ερυθρού Αστέρα και κλήθηκε να σχολιάσει την ιδιαίτερη κατάσταση που θα βρει στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου.  

Το ευρωπαϊκό όνειρο τελείωσε στην Ισπανία

girona olympiakos

Η διαφορά των πέντε πόντων του πρώτου αγώνα στη Γλυφάδα, δεν ήταν αρκετή για τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς με τη Ζιρόνα, η οποία πήρε εύκολα την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Eurocup γυναικών, νικώντας με 89-62.

Νίκη με εύθραυστη διαφορά για τον Ολυμπιακό

 

olympiakos zirona kaltsidouΤο πρώτο βήμα του Ολυμπιακού ήταν θετικό για την πρόκριση στους «16» του Eurocup και η διαφορά των πέντε πόντων (65-60) του δίνει το δικαίωμα να αισιοδοξεί για τη ρεβάνς με τη Ζιρόνα.

Ο Ολυμπιακός στους "16" του Eurocup

olympiakos sepki kaltsidou

Η πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Eurocup ήρθε για τον Ολυμπιακό με πιο εύκολο τρόπο απ΄ ότι δείχνει το τελικό σκορ (67-56) απέναντι στη Ρουμανική Σέπσι και τώρα στο δρόμο του τον περιμένει η Ισπανική Τζιρόνα.

Εφικτή η ανατροπή στη ρεβάνς

olympiakos anderson

Η αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό δεν έφερε τη νίκη, αλλά η πρόκριση στους «16» του Eurocup είναι στο χέρι του αφού η διαφορά των τεσσάρων πόντων (55-59) είναι αναστρέψιμη στον αγώνα ρεβάνς της Γλυφάδας  την ερχόμενη Πέμπτη με τη Ρουμανική Σέπσι.

Λύγισε στο β΄ ημίχρονο

riga olympiakos

Το πάλεψε ο Ολυμπιακός στη Λετονία, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα από τη Ρίγα με 74-70, που τερμάτισε αήττητη τις υποχρεώσεις της στον όμιλο και προκρίθηκε απ΄ ευθείας στους «16» του Eurocup.