«Ερυθρόλευκοι προφήτες» νίκης!

canaan eurokinissi

Ο Ολυμπιακός σε ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο διέλυσε την Αλμπα (101-87). Σε εκπληκτικά κατάσταση ο Αϊζάια Κάνααν (31π. με 9/14τρ.) και ιδανικό ντεμπούτο από τον Μόουζες Ράιτ (15π., 5ρ., 2ασ., 2κλεψ., 4κοψ.).

Μπαρτζώκας: «Ο Γκος μάλλον δεν θα παίξει, πρέπει να έχουμε αρκετούς παίκτες σε καλή βραδιά»

bartzokas 7

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Μιλάνο απέναντι στην Αρμάνι (17/10) και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στο status του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και εξήγησε πως οι Ιταλοί χτίστηκαν για να πάνε μακριά στη διοργάνωση.

Μιλουτίνοφ: «Σιγά-σιγά ξεχνιέται το θέμα Σλούκα, χαίρομαι που ο Παναθηναϊκός είναι πιο δυνατός»

miloutinof nikola olympiacos jpg

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ επέστρεψε φέτος στον Ολυμπιακό για τη δεύτερη θητεία του, μιλώντας για τη μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό, την απώλεια του Σάσα Βεζένκοβ και τους στόχους των «ερυθρόλευκων».

Πίτερς και Μιλουτίνοφ έκαναν και πάλι τη διαφορά!

peters22

Με πρωταγωνιστές για δεύτερη ημέρα τους Πίτερς και Μιλουτίνοφ, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μακάμπι με 71-68 στην Κύπρο και περιμένει πλέον το τελευταίο κομμάτι του παζλ, τον Ίγκνας Μπραζντέικις.

Σπανούλης: «Για αυτό πήγα στον Ολυμπιακό»

1cfbe40f spanoulis sef 625x375

Τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό το 2010 αποκάλυψε ο Βασίλης Σπανούλης, στο πλαίσιο της αυριανής εκδήλωσης της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ στο πρόσωπό του.

«Φουλάρει» για Μίροτιτς ο Ολυμπιακός!

miroticc

Τον αντικαταστάτη του Σάσα Βεζένκοβ αναζητά πλέον ο Ολυμπιακός, με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να κινείται άμεσα στην αγορά για να καλύψει το κενό του Βούλγαρου φόργουορντ.