Τα ζευγάρια και οι ώρες των προημιτελικών και ο δρόμος ως τον τελικό

3597622 1

Το bracket των προημιτελικών του EuroBasket 2022 συμπληρώθηκε με τις προκρίσεις της Ελλάδας, της Πολωνίας, της Φινλανδίας, της Ιταλίας. Δείτε πως διαμορφώνεται το πανόραμα του τουρνουά και ο δρόμος ως τον τελικό της Κυριακής 18/9.

Και τώρα η Γερμανία!

Antetokounmpo

 

Η Ελλάδα επιβλήθηκε της Τσεχίας (94-88) και προκρίθηκε στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία. Σούπερ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τεράστια η προσφορά των Παπαπέτρου, Σλούκα, Λαρεντζάκη, Παπανικολάου.

Ο όμιλος της Εθνικής: Ακόμα πιο... κοντά στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Ελλάδα

3582505 1

Η Εθνική Ελλάδας παρέμεινε σε τροχιά πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά τη νίκη επί του Βελγίου, την ώρα που η Τουρκία μπήκε σε περιπέτειες μετά το «διπλό» της Σερβίας. Μόνη πρώτη στον όμιλο η Λετονία

Νέο sold out στο ΟΑΚΑ για το Ελλάδα-Βέλγιο

σολ

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ακόμη ένα sold out, αυτή τη φορά για την αναμέτρηση της Ελλάδας με το Βέλγιο (28/8, 20:00) στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ολοταχώς για sold out το Ελλάδα-Τουρκία!

3574730 131548

Λιγότερα από 2.000 εισιτήρια έχουν απομείνει για την αναμέτρηση της Εθνικής Ανδρών απέναντι στην Τουρκία (21:00) την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ.

Το πανόραμα των Προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο

image 1 1

Η Λετονία διέλυσε την Σερβία στον Α' όμιλο των Προκριματικών, ο Μάρκανεν έλαμψε στη νίκη της Φινλανδίας επί της Σουηδίας ενώ ο Σρούντερ διακρίθηκε στην εύκολη επικράτηση της Γερμανίας απέναντι στην Εσθονία.