Ο φοβερός Ράιλι το... πάλεψε, αλλά δεν έφτανε

riley

Ο ΠΑΟΚ το πάλεψε μέχρι το τέλος, αλλά ηττήθηκε στην πρεμιέρα του στο BCL από τη Ντιζόν, με τους Γάλλους να επικρατούν με 70-66 χάρη στον κορυφαίο Σάιμον (25 πόντοι). Μεγάλο ματς ο Ράιλι με 23 πόντους.

Έχασε αλλά δεν... χάθηκε ο ΠΑΟΚ

pa

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Πόλη με 87-75 από την Γαλατασαράι και έχασε τις όποιες πιθανότητες είχε να διεκδικήσει την πρωτιά στον όμιλο του στο BCL. Παραμένουν στο κόλπο της πρόκρισης οι «ασπρόμαυροι».

Πρώτη συγκέντρωση για ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας

1808coach 1

Ο ΠΑΟΚ άρχισε την προετοιμασία του ενόψει της επόμενης χρονιάς, ο Άρης Λυκογιάννης δεν έκρυψε τη αισιοδοξία του ενώ η παρουσία του Δημήτρη Βεργίνη στο PAOK SPORTS ARENA μπορεί να οδηγήσει και στην 2η θητεία του στην ομάδα.

Σοβαρός τραυματισμός για Τσαλμπούρη!

8EOcGjHIyzGtxPNAj7Nl

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης τραυματίστηκε στη διάρκεια της σημερινής (17/3) προπόνησης και η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για κάταγμα τρίτου μετακαρπίου στο αριστερό χέρι.

Ο κατήφορος του ΠΑΟΚ, συνεχίζεται...

tytyt

Ο ΠΑΟΚ είχε πάλι ένα από τα γνωστά νεκρά του διαστήματα στην τέταρτη περίοδο και γνώρισε την τέταρτη συνεχόμενη του ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, αυτήν τη φορά από τη Φάλκο Σομπατέλι με 76-66.

Πήρε και Σαρικόπουλο ο ΠΑΟΚ!

sarikopoulos zisis

Ο μεταγραφικός οργασμός συνεχίζεται στον ΠΑΟΚ καθώς η ΚΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία και με τον Ζήση Σαρικόπουλο.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε Σμιθ, «έκλεισε» Λιούις!

adam smith

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο Άνταμ Σμιθ καθώς η ΚΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον 27χρονο Αμερικανό γκαρντ, ενώ έδωσε τα χέρια με τον Τζεκουάν Λιούις.