Ο Τόνι Ουάιτ νίκησε τον καρκίνο!

1111

Ο Τόνι Ουάιτ, ο θρυλικός «Μίκυ Μάους» του ελληνικού μπάσκετ, είναι υποψήφιος για τον τίτλο του «Άνδρα της Χρονιάς» από τον Οργανισμό Καταπολέμησης Λευχαιμίας καθώς νίκησε στη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του.

Του βγήκε... ξινή η νίκη

2849047 1

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάστηκε σκληρά στο NickGalis Hall απέναντι στον μαχητικό Άρη, επικράτησε όμως με 81-88. Οι «κίτρινοι» ήταν απόλυτα ανταγωνιστικοί ενώ στον Παναθηναϊκό υπάρχει αγωνία για τους τραυματισμούς των Ουάιλι, Τόμας.  

Το «ευχαριστώ» του ΕΣΑΚΕ για τη διεξαγωγή του All Star Game

2844121 1

Ο ΕΣΑΚΕ θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία το 24ο ΕΚΟ All Star Game στο Ηράκλειο της Κρήτης. 

Αναλυτικά:

«Η Οργανωτική Επιτροπή του EKO All Star Game ευχαριστεί θερμά όλες και όλους εκείνους που συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή της 24ης Γιορτής της EKO Basket League.

Πρώτα από όλα τον Μεγάλο Χορηγό του EKO All Star Game, την κορυφαία εταιρεία πετρελαιοειδών EKO, μέλος του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και τους πολύτιμους συμπαραστάτες και συνδιοργανωτές του EKO All Star Game 2020, την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου.

Πολλά ευχαριστώ στους αθλητές των δύο ομάδων του Κεντρικού Αγώνα, τους All Time Stars, τους Rising Stars, στους «Πρωταθλητές της Ζωής» του EKO All Star Game της ΟΣΕΚΑ, στους μαθητές αθλητές από τα σωματεία της ΕΚΑΣΚ, όλες και όλους εκείνους που συμμετείχαν στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, το προσωπικό του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 24ου EKO All Star Game εκφράζει επίσης τις ευχαριστίες της στον Χορηγό Επικοινωνίας ΕΡΤ, στους επίσημους χορηγούς Watt + Volt, Spalding, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Athlos, Λουξ, All Star Basket, ESSEX, Avance, στους επίσημους υποστηρικτές Samaria, Τζελάλης, στον ΣΕΠΚ και στην ΟΣΕΚΑ, που συμμετείχαν στην διοργάνωση.

Ο μέγας έπαινος για το 24ο ΕΚΟ All Star Game αξίζει αναμφισβήτητα στο φίλαθλο κοινό του Ηρακλείου που «αγκάλιασε» όλες τις εκδηλώσεις του τριημέρου 7-9 Φεβρουαρίου. Οικογένειες και νεαροί φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μπασκετικό θέαμα και να γνωρίσουν τους σημαντικότερους πρωταγωνιστές των γηπέδων. Με την μαζική συμμετοχή και τον ενθουσιασμό του, το Ηράκλειο έδωσε τον παλμό στη μεγάλη γιορτή του Επαγγελματικού Μπάσκετ.»

Υποψηφιότητα Λιόλιου για ΕΟΚ με... πρωτότυπο τρόπο!

λιο

Ο Βαγγέλης Λιόλιος προβαίνει σε μία πρωτότυπη πρωτοβουλία θέλοντας να ανοίξει τον διάλογο με τον κόσμο, με την οποία ουσιαστικά επισημοποιεί και την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΟΚ  

Πάλεψε μεν, έχασε... δε το Περιστέρι

moreira

Πληρώνοντας την κακή του άμυνα, το Περιστέρι ηττήθηκε από τη Νίμπουρκ στην Τσεχία (84-72) και τερμάτισε στην 4η θέση του 3ου γκρουπ του Basketball Champions League, κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστεί την υπέρβαση στη φάση των «16», όπου θα αντιμετωπίσει -με μειονέκτημα έδρας- κάποια εκ των πρώτων των άλλων ομίλων.