Ο Γιόκιτς το... βιολί του, ο Μάρεϊ «σεληνιασμένος» και 2-1 οι Νάγκετς στο Μαϊάμι (vid)

jokica

Με ιστορικό και... τριπλό Νίκολα Γιόκιτς και απόλυτο συμπρωταγωνιστή τον Τζαμάλ Μάρεϊ, οι Νάγκετς «μπλόκαραν» τους Χιτ και πήραν τη νίκη (94-109) που τους δίνει ξανά προβάδισμα στη σειρά των τελικών με 2-1.

Τζαμ...άλλα κόλπα το Ντένβερ και 2-0!

murray

Ο Τζαμάλ Μάρεϊ έκανε... πράματα και θάματα στην 4η περίοδο, σημείωσε 23 πόντους και οδήγησε τους Ντένβερ Νάγκετς στο 2-0 απέναντι στους Λος Άντζελες Λέικερς (108-103).

Σόου των Μπακς με 25 τρίποντα και 81 πόντους σε 24 λεπτά

jrue holiday

Οι Μπακς ισοφάρισαν στο Μιλγουόκι (1-1) τη σειρά με το Μαϊάμι και αυτή τη φορά  ξεπέρασαν ανώδυνα την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο (138-122). Η εκπληκτική επίδοση των «ελαφιών» στα τρίποντα έκανε τη διαφορά.

Άλεξ και Θανάσης Αντετοκούνμπο: Η κατηγορία που αφήνουν... τελευταίο τον Γιάννη (vid)

alex thanasis

Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο κάθισε στον καναπέ του podcast του αδερφού του, Θανάση, με τους δυο τους να συζητούν για οικογενειακές «κόντρες», την Εθνική, αλλά και την... προφορά του Γιάννη.

Αρίνας για Αντετοκούνμπο: «Παίζει μόνο με τα αθλητικά του προσόντα, όχι με το μυαλό του»

antetokounmpo 5

Ο Γκίλμπερτ Αρίνας προχώρησε σε νέες δηλώσεις για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο λέγοντας ότι αφενός δεν παίζει με το μυαλό του και πρέπει να γίνει πιο... έξυπνος και αφετέρου ότι δεν ξέρει να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του και γι' αυτόν τον λόγο παίζει λιγότερο από οποιονδήποτε άλλο σούπερ σταρ στο ΝΒΑ.