Η πρόταση γάμου στο ΟΑΚΑ (vid)

protasi

Μια ιδιαίτερη στιγμή εκτυλίχθηκε στην ανάπαυλα του αγώνα Παναθηναϊκού-Ζιέλονα Γκόρα στο ΟΑΚΑ, αφού μια γυναίκα δέχθηκε με... κάθε επισημότητα πρόταση γάμου από τον σύντροφό της.

Πάρκο «Νίκος Γκάλης» στη Θεσσαλονίκη!

galis boutaris

Την δημιουργία πάρκου με την ονομασία «Νίκος Γκάλης» προανείγγελε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης (αλλά και φίλος του Άρη) Γιάννης Μπουτάρης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε αναφορικά με τη συντήρηση πεζοδρομίων.

«Σαν τον Σπανούλη ο Λίλαρντ!»

spanouleas1

Τι κοινό μπορεί να έχει ο Βασίλης Σπανούλης με τον σούπερ σταρ των Πόρτλαντ Μπλέιζερ στο ΝΒΑ; Την απάντηση έσπευσε να δώσει ο Βέλγος μπασκετμπολίστας Τόμας Ντε Θάι, ο οποίος αγωνίζεται στη Λέουβεν!

Το Χριστουγεννιάτικο καμπ του Νίκου Λινάρδου (pic)

 

 

linard

Μετά το καλοκαιρινό καμπ στο «The Ranch» το οπίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ο Νίκος Λινάρδος προανήγγειλε και το... χειμερινό καμπ, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 28 Δεκεμβρίου έως και τις 30 Δεκεμβρίου.

«Έφυγε» ο Μάκης Δενδρινός...

dendrinos1

Το ελληνικό μπάσκετ έγινε φτωχότερο το πρωί της Τρίτης (20/10) αφού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών ο πάλαι ποτέ ομοσπονδιακός προπονητής, Μάκης Δενδρινός!

Η φανέλα των Πρωταθλητών στο Μουσείο της ΧΑΝΘ

hanth

Η επίσημη φανέλα των Πρωταθλητών Ευρώπης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων(U-18) του Βόλου, υπογεγραμμένη από όλους τους διεθνείς μας παίκτες βρίσκεται πλέον και επίσημα στο Μουσείο της Χ.Α.Ν.Θ.

Θλίψη για τον χαμό του Χάφμαν!

huffmann

Δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο ο Νέιτ Χάφμαν! Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας της Μακάμπι άφησε την τελευταία του πνοή, νικημένος από την επάρατη νόσο.

Πλώρη για ΝΒΑ ο Γιαννάκης!

giannakis

Στην Αμερική βρίσκεται εδώ και μία εβδομάδα ο Παναγιώτης Γιαννάκης προκειμένου να συζυτήσει με διάφορες ομάδες το ενδεχόμενο να στελεχώσει κάποιο προπονητικό τιμ.

Πρόταση γάμου στο ΣΕΦ (pics)

protasi2

Στα... πρότυπα του ΝΒΑ θέλησε να βαδίσει και ένας φίλος του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του στο περιθώριο του αγώνα με τον Κολοσσό και δη στη διάρκεια του ημιχρόνου στο ΣΕΦ.