Η γνώριμη Φενέρ των Ιτούδη, Καλάθη, Ντόρσεϊ και Αντετοκούνμπο

9f21adec nick calathes dimitris itoudis 625x375

Η Φενέρμπαχτσε θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα play-offs, με τους Πειραιώτες να θέλουν να υπερασπιστούν το πλεονέκτημα της έδρας τους. Το Gazzetta ρίχνει μία ματιά στο ζευγάρωμα με τους Τούρκους με τη βοήθεια των αριθμών.

Κοίταξε στα μάτια την Παρτιζάν, αλλά...

partizan pao

Για τρία δεκάλεπτα ο Παναθηναϊκός κέρδισε τις εντυπώσεις με αντίπαλο την Παρτιζάν στην κατάμεστη Σταρκ Αρένα του Βελιγραδίου. Οι γηπεδούχοι που έδωσαν πανηγυρικό χαρακτήρα λόγω της πρόκρισής τους στα πλέι οφ,  ήταν αυτοί που τελικά πήραν τη νίκη (83-81).

Με το "σπαθί" του πρώτος

vezenkof

Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που τερματίζει πρώτη στην κανονική διάρκεια της ευρωλίγκας. Στην ιστορία της διοργάνωσης, ποτέ άλλοτε δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο και σίγουρα είναι μία μεγάλη διάκριση για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, που έδειξε στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος ότι διαθέτει το καλυτερο σύνολο.

Η βαθμολογία της Euroleague: Στο 6-3 ο Ολυμπιακός ισοβαθμεί με τρεις ομάδες στην 2η θέση

bbss

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ήττα της Μονακό προκειμένου να βρεθεί μόνος του στην 2η θέση της κατάταξης καθώς ηττήθηκε με τη σειρά του από την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ με αποτέλεσμα να γνωρίσει την 3η του ήττα στη διοργάνωση.