Ώρα... Κυπέλλου στην Κρήτη!

2848844 1

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και Προμηθέα Πάτρας που θα διεξαχθεί στα «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο Κρήτης. 

Φλερτάρει ξανά με το κύπελλο η ΑΕΚ

214753 1

Για δεύτερη φορά την τελευταία τριετία και 12η συνολικά, η ΑΕΚ προκρίθηκε σε τελικό Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα Πατρών την Κυριακή!

Προμηθέας έτοιμος για... κούπα!

185938

Ο Προμηθέας έγραψε ιστορία. Μετά την περσινή του παρουσία στους τελικούς της Basket League, θα διεκδικήσει το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία του.

Άλλος ένας τίτλος για τον Ολυμπιακό

olympiakos koupa

Ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί και το επιβεβαίωσε στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός στέφθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κυπελλούχος Ελλάδας, νικώντας στον τελικό του «φάναλ φορ» τον ΠΑΟΚ με 68-53.

Όλα έτοιμα για τον μεγάλο τελικό!

1856094

Οι Γιάννης Σφαιρόπουλος, Βασίλης Σπανούλης από πλευράς Ολυμπιακού και οι Ντράγκαν και Ντούσαν Σάκοτα από πλευράς ΑΕΚ δήλωσαν πανέτοιμοι για τον μεγάλο τελικό (17/2, 17:15) του κυπέλλου που θα διεξαχθεί στα «Δύο Αοράκια»! 

Ο Κολοσσός στο δρόμο του Παναθηναϊκού

kolossos timeout
Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Κολοσσός Ρόδου, επικρατώντας 78-58 του Προμηθέα Πάτρας, στο Βενετόκλειο. Επόμενος αντίπαλος ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη (4/10).

Άρης-ΠΑΟΚ στα προημιτελικά!

 

578

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του κυπέλλου για τη νέα σεζόν με την κληρωτίδα να βγάζει ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ στα προημιτελικά! 

"Ντροπή σας κ. Βασιλακόπουλε..."

zagnaferis xanthi

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσαν στην κοινωνία της Ξάνθης οι δηλώσεις του προέδρου της ΕΟΚ Γιώργου Βασιλακόπουλου στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «ArenaFM¨, σχετικά με τον ορισμό του τελικού. Όπως είναι γνωστό, η ακριτική πόλη είχε επίσημα ζητήσει την ανάληψη της διοργάνωσης, αλλά ο κ. Βασιλακόπουλος, ούτε λίγο ούτε πολύ, την απέκλεισε «λόγω εμπλοκής της μουσουλμανικής μειονότητας». Ο λόγος που επικαλέστηκε, εξόργισε τους κάτοικους της Ξάνθης και  αφού δεν ακολούθησε καμία ανασκευή των δηλώσεων από τον πρόεδρο της ΕΟΚ, ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης, απάντησε με έντονο ύφος στην απαράδεκτη δήλωση  του προέδρου της ΕΟΚ.

Αναλυτικά η γραπτή απάντηση του κ. Ζαγναφέρη, 

ΝΤΡΟΠΗ

Η ντροπή είναι πολύ μικρή λέξη για να αποδώσει  την ύβρη και τη θρασύτητα του κ. Βασιλακόπουλου , προέδρου της Ε.Ο.Κ., σχετικά με τη δήλωσή του για  την Ξάνθη ως μη κατάλληλο τόπο για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλου μπάσκετ  συγκεκριμένα δήλωσε: «Η Ξάνθη είναι σε ένα  ευαίσθητο σημείο μήπως είχαμε με τους στρατούς των δυο ομάδων και εμπλοκή της μουσουλμανικής μειονότητας. Το πρόβλημα έχει δημιουργήσει η ίδια η κοινωνία. Εδώ δεν μπορεί να κάνει συναυλία ο Νταλάρας».

Και αυτό επειδή ήμασταν η μοναδική πόλη που εγγράφως και επισήμως διεκδικήσαμε τον τελικό του μπάσκετ και δεν μπορούσε να μας προσάψει τίποτε άλλο. Ποιος σας ενημέρωσε ότι υπάρχουν θέματα ασφαλείας στην περιοχή μας; Η αστυνομία; Ο στρατός; Οι μυστικές υπηρεσίες της CIA; Γνωρίζετε κάτι;

Αν δεν μπορείτε να απαντήσετε επαρκώς στα παραπάνω ερωτήματά μας, δεν μένει παρά να σας χαρακτηρίσουμε ως έναν κοινό συκοφάντη, ψεύτη, που με την άθλια δήλωσή σας, υποσκάπτετε όχι μόνο τα εθνικά μας συμφέροντα αλλά και την ηρεμία των Ελλήνων πολιτών της περιοχής. Η λέξη ντροπή είναι λίγη.

Τι να περιμένει κανείς από ένα παράγοντα «δεινόσαυρο» της Ε.Ο. Καλαθοσφαίρισης που βρίσκεται στην δεκαετία των 80 και μόνο σε άνοια  μπορούν να δικαιολογηθούν τα λεγόμενά του. Δυστυχώς, διετέλεσε και Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού.

Κύριε Βασιλακόπουλε αμφιβάλλουμε αν έχετε επισκεφθεί ποτέ την πόλη μας και ούτε μας ενδιαφέρει . Μας ενδιαφέρει όμως να μας  αφήσετε ήσυχους να πορευθούμε με τα οράματά μας, με τον πολιτισμό μας και την πολυπολιτισμικότητά μας.

Διαχρονικά ως Ξανθιώτες, έχουμε αποδείξει ποιοι είμαστε, που πάμε και τι έχουμε προσφέρει στη Χώρα μας. Απομονωθείτε στον μικρόκοσμό σας και ασχοληθείτε με  τις ίντριγκες και τις δολοπλοκίες που σας καθιέρωσαν «δεινόσαυρο» παράγοντα.