Eνώ οι παίκτες δίνουν το καλό παράδειγμα, η ανοησία παραμένει ανίκητη

lillard

Τα όσα θλιβερά γεγονότα συνέβησαν στον τέταρτο τελικό των πλάι οφ και οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, 12 λεπτά πριν από τη λήξη του, πρέπει να προβληματίσουν έντονα τον ιδιοκτήτη των «πρασίνων» Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της μεγάλης επένδυσης που έκανε με την απόκτηση και εκμετάλλευση του ΟΑΚΑ.

Μόνο νικητές!

5374116 1

O Τάκης Ευσταθίου γράφει για την εκλογή του Βαγγέλη Λιόλιου στην προεδρία της ΕΟΚ και στέκεται στο νέο σχήμα του Δ.Σ. όπου το μπάσκετ θα... ξεχειλίζει, ενώ έχει και δύο υστερόγραφα. 

Οι διορθώσεις που έκαναν την διαφορά!

17 PAOBC VILERMPAN 1

Σε δεύτερη φύση είχε αναχθεί για τον Παναθηναϊκό η συνήθεια να δίνει πεδίο δράσης στον αντίπαλό του στο α΄ ημίχρονο και να προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα στη συνέχεια.

Ο Παύλος που όλοι αγάπησαν

PARISI 96 4

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος πέρασε στην αιωνιότητα αλλά το όνομά του, θα μείνει για πάντα άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό μπάσκετ.

Η ευρωλίγκα έχει πείσει για την αξιοπιστία της

pao olympiakos

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ημέρες για την αξιοπιστία της ευρωλίγκα, λόγω της σεναριολογίας που έχει φουντώσει γύρω από τα «ζευγαρώματα» στα πλέι οφ. Δεν είναι η πρώτη φορά που η διοργανώτρια αρχή δέχεται μομφή για την …απερισκεψία της να μην ορίζει ίδια ώρα το τζάμπολ των αγώνων, στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

Η αναβολή αφήνει εκτεθειμένο τον ΕΣΑΚΕ

esake synedriasi

Από τη στιγμή που ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να αναβάλει το ντέρμπι Άρη – ΠΑΟΚ και να αφήσει ανενόχλητο τον «Δικέφαλο» να προετοιμαστεί για τη ρεβάνς με την Καρσίγιακα, όφειλε να πράξει το ίδιο και για την ΑΕΚ. Που κι αυτή έχει τραυματίες, που κι αυτή είναι κουρασμένη (όπως δήλωσε και ο Σάκοτα μετά τον αγώνα με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα) και την Τετάρτη δίνει δυσκολότερο αγώνα στο BCL, με τη Νίμπουρκ στην Τσεχία.

"...είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα"

iliopoulos2

Το γεγονός ότι οι διεθνείς παίκτες του Παναθηναϊκού αποφάσισαν (και είναι προς τιμή τους) να τεθούν στη διάθεση της Εθνικής ομάδας για τον αγώνα με το Ισραήλ την προσεχή Δευτέρα στο Ηράκλειο, είναι μία κίνηση που επιδέχεται πολλές ερμηνείες.

Η αλαζονική Ομοσπονδία

vasilakopoulos tsagronisΤρέχει και δεν φτάνει η Ομοσπονδία του μπάσκετ να βρει νέο τόπο διεξαγωγής του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων, μετά το "βέτο" που πρόβαλε στον οικοδεσπότη δήμαρχο Ευρώτα και που οδήγησε στη διακοπή της συνεργασίας.