Στο δρόμο του ΠΑΟ ο ΜακΓκραθ!

Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε με τον Ντόνι ΜακΓκραθ, τον απελευθέρωσε κι έτσι ο Παναθηναϊκός θα τον βρει μπροστά του το βράδυ της Πέμπτης στο Κάουνας!

Λίγο πριν επιληφθεί το δικαστήριο της FIBA και βγάλει απόφαση αμφίβολης... χρησιμότητας και για τις δύο πλευρές, ΠΑΟΚ και Ντόνι ΜακΓκραθ συμφώνησαν τελικά σε... κοινή συναινέσει διαζύγιο. Ο Αμερικανός με τις ιρλανδικές ρίζες δέχθηκε τελικά να επιστρέψει στον "δικέφαλο" ένα ποσό της τάξης των 60.000 δολαρίων, που αντιστοιχεί στις δύο τελευταίες δόσεις των δεδουλευμένων που είχε πάρει και σε κάποιες οφειλές της ομάδας στον εκπρόσωπό του, και ο ΠΑΟΚ δέχθηκε να τον αποδεσμεύσει.

Αυτό σημαίνει ότι ξεμπλόκαρε το letter of clearance του παίκτη, το οποίο απεστάλη τελικά από την ΕΟΚ στη λιθουανική ομοσπονδία. Κι από τη στιγμή που όλα αυτά έγιναν εμπρόθεσμα, ο ΜακΓκραθ, που ούτως ή άλλως έκανε προπονήσεις από την περασμένη εβδομάδα με τη Ζαλγκίρις, τίθεται στη διάθεση του Χοάν Πλάθα για τον αγώνα της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό. Ο ΜακΓκραθ παίρνει στο ρόστερ της Ζαλγκίρις τη θέση του Ιμπραΐμ Τζάαμπερ.