«Κοιτάζει» Φριντέτ ο Παναθηναϊκός!

Ο Νικ Καλάθης ήταν, είναι και παραμένει ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για τη θέση του γκαρντ, ωστόσο οι «πράσινοι» εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις παικτών που μπορούν να σταθούν στο ρόστερ.

Εκείνος που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας είναι ο Αμερικανός Τζίμερ Φριντέτ (25χρ., 1.88μ.) ο οποίος αγωνίστηκε την τελευταία τετραετία στο ΝΒΑ! Αρχικά στους Σακραμέντο Κινγκς, ενώ από τον περασμένο Μάρτιο μέχρι και το τέλος της σεζόν φόρεσε τη φανέλα των Σικάγο Μπουλς.

Πρόκειται για εξαιρετικό πλέι μέικερ, ο οποίος επιλέχθηκε στο νούμερο 10 του ντραφτ του 2011 από τους Μιλγουόκι Μπακς. Όμως δεν αγωνίστηκε ποτέ στα «Ελάφια» αφού χρησιμοποιήθηκε ως αντάλλαγμα σε τριπλή... ανταλλαγή με τους Σάρλοτ Μπόμπκατς.

Ο Φριντέτ έχει αφήσει... εποχή στο κολεγιακό πρωτάθλημα με το Μπρίγκχαμ Γιανγκ Γιουνιβέρισιτι, ενώ σε 179 ματς του ΝΒΑ μέτρησε 6,9 πόντους, 1,5 ασίστ, 1,1 ριμπάουντ και 40% στα τρίποντα. Ήδη ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει επαφές μαζί του και σε περίπτωση που... στραβώσει του Καλάθη δεν αποκλείεται να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για λογαριασμό των νταμπλούχων!

 

Ο Φριντέτ σε δράση