Λήγει η διορία σε Βεζένκοφ!

 Είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να αλλάξει ρότα τη φετινή σεζόν και να προχωρήσει στην υλοποίηση ενός διαφορετικού πλάνου με γνώμονα το μέλλον! Γι' αυτόν τον λόγο, άλλωστε, όχι μονο έχει ξεκινήσει τις επαφές με τους νεαρούς παίκτες που τον ενδιαφέρον, αλλά τις έχει... ολοκληρώσει.

Τι σημαίνει αυτό; Ένας από τους στόχους των «πρασίνων» είναι και ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ! Ο Βουλγαροκύπριος φόργουορντ έχει μπει στο στόχαστρο των νταμπλούχων, ενώ του έχει γίνει και συγκεκριμένη πρόταση. Όμως υπήρχε και διορία. Μια διορία η οποία λήγει την Παρασκευή!

Ο παίκτης πρέπει να έχει δώσει την απάντηση του στον Παναθηναϊκό μέχρι τις 20/6 προκειμένου να συνεχιστούν και οι υπόλοιπες κινήσεις της ομάδας. Αν είναι αρνητική θεωρείτα δύσκολο να ασχοληθεί ξανά με την περίπτωσή του, χωρίς όμως, να αποκλειστεί και κάτι.

Από εκεί και πέρα ο Στεφάν Λάσμε έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση από την Αναντολού Εφές χωρίς όμως να θεωρείται και δεδομένη η απομάκρυνσή του από τους «πράσινους», ενώ τηρείται στάση αναμονής στο θέμα του Νικ Καλάθη. Ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ έχει μπει στο στόχαστρο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας η οποία έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, ισόποση με αυτή του Παναθηναϊκού (6,5 εκατομμύρια δολάρια).

Πλέον τα πάντα εξαρτώνται από τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος καλείται να δώσει την τελική του απάντηση όσον αφορά το μέλλον του. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θεωρείται δύσκολο να απαντήσει από τις 30/6, όταν και λήγει η οψιόν του στο ΝΒΑ.