Πρόταση μαμούθ σε Καλάθη!

Θέλει να κάνει δικό του τον Καλάθη και το δείχνει με κάθε τρόπο! Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε... αστρονομική πρόταση στον Νικ Καλάθη και περιμένει την απάντησή του προκειμένου να δρομολογηθεί η επιστροφή του στους «πράσινους»!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τίναξε την μπάνκα στον αέρα προσφέροντας στον διεθνή γκαρντ τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές που φτάνουν τα 6,5 εκατομμύρια δολάρια! Μάλιστα οι συνολικές του απολαβές μπορεί να αγγίξουν και τα 7,5 εκατομμύρια δολάρια στην περίπτωηση που υλοποιηθούν και οι στόχοι της ομάδας.

Από εδώ και στο εξής θα περιμένουν την απάντηση του Νικ Καλάθη, τον οποίο ενδιαφέρει αρκετά και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (σ.σ. σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις επόμενος προπονητής της θα είναι ο Δημήτρης Ιτούδης) με αποτέλεσμα να δυσκολεύει και το έργο των νταμπλούχων. Άλλωστε οι Ρώσοι ζήτησαν από τη πλευρά του Έλλήνα γκαρντ τρεις μέρες προθεσμία προκειμένου να καταθέσουν τη δική του αντιπρόταση! Και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι ανάλογη με αυτή του Παναθηναϊκού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καλάθης έχει ειδικό όρο στο συμβόλαιό του με τους Μέφις Γκρίζλις, ο οποίος αναφέρει ότι πρέπει να ενεργοποιήσει την οψιόν αποδέσμευσής του από την ομάδα έως τις 30/6 και από την επόμενη ημέρα να μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα εκτός ΝΒΑ.