Νέα αρχή μετά τη... νέα πρόταση!

Την ώρα που ο Αντώνης Φώτσης το έπαιρνε απόφαση και δήλωνε πως θέλει να κάνει μια νέα αρχή στο Μιλάνο, οι Ιταλοί κάνουν λόγο για δεύτερη βελτιωμένη πρόταση του Παναθηναϊκού την οποία απέρριψε η Ολίμπια, διότι "δεν ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις μας"!

Ο Αντώνης Φώτσης δεν μπόρεσε να επιστρέψει τώρα στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό κι από τη στιγμή που θα πρέπει ως το καλοκαίρι να μείνει στο Μιλάνο, δείχνει αποφασισμένος να τα δώσει όλα για να τελειώσει καλά τη χρονιά. "Πιστεύω ότι για μένα και για την ομάδα μπορεί αυτή να είναι μια καινούρια αρχή. Θέλω να κερδίσω τον τίτλο εδώ", είναι η δήλωσή του, όπως τη φιλοξενεί η εφημερίδα Quotidiano Sportivo.

Την ίδια ώρα η Gazzetta dello Sport κάνει λόγο για νέα βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός μετά την αρχική του, που δημοσιοποιήθηκε και προκάλεσε την αντίδραση των παραγόντων της Ολίμπια. Η εφημερίδα αναφέρει πως οι "πράσινοι" επανήλθαν και πρότειναν να καταβάλουν το buy out των 500.000 δολαρίων σε μία δόση και όχι σε δύο (τα μισά τώρα και τα άλλα μισά τον Σεπτέμβρη), όπως ανέφεραν στην πρώτη πρότασή τους! Αλλά και αυτή η πρόταση απορρίφθηκε.

Γιατί; Διότι όπως είπε ο τζένεραλ μάνατζερ του Μιλάνου, Φλάβιο Πορταλούπι, στην Gazzetta dello Sport, "δεν ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις μας". Επιβεβαιώνοντας κατά κάποιον τρόπο το ρεπορτάζ του Basketnews, που ήθελε την Ολίμπια να ζητά τουλάχιστον 500.000 Ευρώ (και όχι δολάρια) για να συζητήσει αποδέσμευση του Φώτση.

"Το Μιλάνο δεν είχε να απαντήσει τίποτα στον Παναθηναϊκό, διότι δεν υπήρξε πρόταση για τον Φώτση", είπε ο Πορταλούπι. "Ο ατζέντης του παίκτη ζήστησε την περασμένη εβδομάδα να μάθει τους όρους υπό τους οποίους ο Φώτσης θα μπορούσε να φύγει, δεδομένου ότι είχε πρόταση για πολυετή συνεργασία από τον Παναθηναϊκό. Του είπαμε τους όρους και ζητήσαμε επίσημη προσφορά από τον Παναθηναϊκό. Αυτή ήρθε τη Δευτέρα και είναι εκείνη η οποία δημοσιοποιήθηκε στο ίντερνετ. Δεν ανταποκρινόταν όμως στις απαιτήσεις μας. Οπότε δεν υπήρχε τίποτα προς διαπραγμάτευση".