"Συγκεντρωμένος και αλτρουιστής ο Μάντζαρης"

Τα εύσημα απένειμε στον Βαγγέλη Μάντζαρη ο Γιώργος Μπαρτζώκας και αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα που διαθέτει ο "μικρός"και τα οποία είναι απαραίτητα συστατικά στο κτίσιμο μιας υγιούς ομάδας .

"Μετά τον Σπανούλη, πέρυσι, είχε το μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Είναι πλεονέκτημα για την ηλικία του και την εμπειρία του το εκπληκτικό ποσοστό συγκέντρωσης που έχει. Είναι και αλτρουιστής. Όλες οι μεγάλες ομάδες χτίζονται με τέτοιους παίκτες. Η Εφές Αναντόλου είναι ένα επίπεδο κάτω χωρίς τον Γκόρντον, παρά τα μεγάλα ονόματα που έχει στο ρόστερ της και τους NBAers".

 Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε και στο κομμάτι της άμυνας. "Από την άμυνα πρέπει να ξεκινάς για να έχεις επιτυχίες. Δεν έχουμε συμπληρώσει ούτε το 1/3 τρίτο της σεζόν, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα. Το πιο σημαντικό για τον Ολυμπιακό είναι όποιος μπαίνει μέσα να είναι 100% έτοιμος να προσφέρει. Πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι, οι προσδοκίες όλων είναι υψηλές και οι απαιτήσεις ακόμα μεγαλύτερες. Είμαστε πραγματικά καλή ομάδα, για όσους αμφέβαλαν. Συγχαρητήρια και στον κόσμο, ενθάρρυνε την ομάδα από αρχή έως τέλος, ελπίζω να έμεινε ευχαριστημένος".