"Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα..."

d agravanis

Ο Δημήτρης Αγραβάνης είναι και επισήμως παίκτης του Ολυμπιακού, μάλιστα δηλώνει ότι είναι αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά τώρα που τα δύσκολα αρχίζουν γι' αυτόν.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε επισήμως την απόκτηση του Δημήτρη Αγραβάνη, που υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας. Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των "ερυθρολεύκων" έδειξε να έχει επίγνωση των δυσκολιών που κρύβει αυτό το μεγάλο βήμα που έκανε:

"Αισθάνομαι υπέροχα που ανήκω πλέον στους πρωταθλητές Ευρώπης. Τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα για μένα, αλλά είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά και να δικαιώσω όσους με πιστεύουν και μου έδωσαν μια θέση στο ρόστερ της καλύτερης ομάδας της Ευρώπης", είπε και συμπλήρωσε:

"Ο Ολυμπιακός τα τελευταία δέκα χρόνια επενδύει σε νέα παιδιά με μεγάλη επιτυχία, πιστεύουν τους νέους παίκτες κι αυτό είναι το πλέον σημαντικό όταν έρθει η στιγμή να αποφασίσεις για το μεγάλο βήμα. Η φανέλα του Ολυμπιακού έχει πολύ μεγάλο βάρος και θα είναι δύσκολα για μένα. Θα δουλέψω όμως σκληρά, θα ακούω τους προπονητές μου και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω"


Το πρωί της Τρίτης έφτασαν στην Αθήνα οι Σέντρικ Σίμονς και Μπράιαντ Ντάνστον προκειμένου να αρχίσουν προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα την Πέμπτη, ενώ ο Λο αναμένεται την Παρασκευή.