Στο λιμάνι ο Αγραβάνης

agravanis ethniki

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι πλέον ο Δημήτρης Αγραβάνης, που αποδεσμεύτηκε από τον Πανιώνιο και θα παρουσιαστεί στην πρώτη συγκέντρωση των "ερυθρολεύκων" την Πέμπτη.

Το σίριαλ με τον Δημήτρη Αγραβάνη έλαβε οριστικά τέλος τη Δευτέρα το απόγευμα. Ο ατζέντης του ανακοίνωσε μέσω twitter ότι λύθηκε το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο κι έτσι την Τρίτη το πρωί ο νεαρός θα περάσει από τα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός για να υπογράψει το πενταετές συμβόλαιό του και ακολούθως να γίνουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις.

Ο Ηλίας Λιανός φαίνεται πως έκανε την καθοριστική κίνηση για να δρομολογηθούν οι οριστικές εξελιξεις στην υπόθεση δηλώνοντας την περασμένη εβδομάδα πως ο παίκτης δεν παραχωρείται. Αυτό ανάγκασε τους αδελφούς Αγγελόπουλους να έρθουν άμεσα σε επαφή μαζί του και να οριστικοποιήσουν τη μεταξύ τους συμφωνία, άλλωστε και ο πρόεδρος του Πανιωνίου ήταν εξ αρχής θετικός στην πώληση του παίκτη. Οι "κυανέρυθροι" θα λάβουν 125.000 Ευρώ ως αποζημίωση για τη λύση του συμβολαίου τους με τον νεαρό.

Ο Αγραβάνης θα είναι ένας από τους παίκτες που την Τρίτη και την Τετάρτη θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και την Πέμπτη θα παρουσιαστούν στην πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν. Απόντες φυσικά θα είναι οι διεθνείς (Σπανούλης, Σλούκας, Κατσίβελης, Περπέρογλου, Πρίντεζης, Μπέγκιτς, Λοτζέσκι), αλλά και ο Έισι Λο, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα την Παρασκευή. Αντίθετα οι Ντάνστον και Σίμονς αναμένονται την Τρίτη, ενώ ο Πετγουέι έχει ήδη έρθει.

Ακριβώς επειδή οι απόντες λόγω εθνικών ομάδων θα είναι πολλοί, ο Γιώργος Μπαρτζώκας σκέφτεται να καλέσει και ορισμένους παίκτες που δεν έχουν βρει ακόμα συμβόλαιο προκειμένου να βοηθήσουν. Ένας από αυτούς θα είναι ο Αντώνης Μάντζαρης, αδελφός του Βαγγέλη.