Στα κόκκινα ο Παπαπέτρου!

papapetru

Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλη ρελάνς στην υπόθεση του Ιωάννη Παπαπέτρου και λίγο πριν ο νεαρός επιστρέψει στις ΗΠΑ τον έπεισε να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο και να μείνει στην Ελλάδα!

Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες στο θέμα. Ο Ολυμπιακός "φλέρταρε" για αρκετό καιρό με τον νεαρό (19, 2.04μ.) φόργουορντ, ο οποίος πέρυσι ήταν πρωτοετής στο πανεπιστήμιο του Τέξας και πριν από δύο μήνες υπήρξε από τους πρωταγωνιστές της σπουδαίας Εθνικής μας ομάδας των νέων ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Αρχικά είχε φανεί πως η πίεση των "ερυθρολεύκων" δεν θα απέδιδε καρπούς. Ο νεαρός αμφιταλαντευόταν μεν, αλλά έδειχνε να κλίνει προς την επιστροφή του στις ΗΠΑ, ώστε να συνεχίσει για δεύτερη χρονιά στο πανεπιστήμιο και να κυνηγήσει το όνειρο του ΝΒΑ. Όμως ο Ολυμπιακός επέμεινε.

Και τις τελευταίες μέρες ήρθε σε νέα επαφή με τον πατέρα του παίκτη, τον παλαίμαχο παίκτη του Παναθηναϊκού Αργύρη Παπαπέτρου, ανεβάζοντας μάλιστα κατά τι την αρχική προσφορά των 220.000 Ευρώ για τα πέντε χρόνια του συμβολαίου που πρότεινε. Η πίεση προς τον νεαρό έγινε πιο έντονη, αφού πια φάνηκε πως και ο πατέρας του θα προτιμούσε να μείνει στην Ελλάδα, κι έτσι το απόγευμα της Τρίτης 20/8 είπε το "ναι"!

Λίγο αργότερα η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε επισήμως την απόκτησή του και ο Παπαπέτρου δεν θα επιστρέψει τελικά στο Τέξας, αντίθετα την Πέμπτη θα είναι παρών στην πρώτη προπόνηση των "ερυθρολεύκων" για τη νέα σεζόν. Μαζί φυσικά με τον συμπαίκτη του στην Εθνική νέων ανδρών, Δημήτρη Αγραβάνη, η απόκτηση του οποίου είχε επίσης ανακοινωθεί λίγες ώρες νωρίτερα.