Αγγελόπουλοι; Not guilty !

Μπορεί τα αφεντικά της ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, να κλήθηκαν σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή με την κατηγορία της δυσφήμησης του αθλήματος, αλλά ύστερα από τη συνάντηση που είχαν στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες. 


«1) Απαλλάσσει στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ από την κατηγορία για δυσφήμιση του αθλήματος από τους παράγοντες της, κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο και κ. Γεώργιο Αγγελόπουλο,

2) Απαλλάσσει τον πρόεδρο της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο από την κατηγορία για δυσφήμιση του αθλήματος και

3) Απαλλάσσει το μέλος του Δ.Σ. της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π ΚΑΕ της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ κ. Γεώργιο Αγγέλοπουλο από την κατηγορία για δυσφήμιση του αθλήματος» ήταν η επίσημη απόφαση του αθλητικού δικαστή.
Λίγο αργότερα η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως «Πραγματοποιήθηκε το πρωί στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, σε άριστο κλίμα, η συνάντηση του Αθλητικού Δικαστή κ. Δημήτρη Φούκα με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ.κ. Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο».

Στο μεταξύ ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, οι «ερυθρόλευκοι» απένειμαν κάλεσμα στον κόσμο για να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καλεί όλους τους φιλάθλους που θα βρεθούν την Πέμπτη 7 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας μας με την Barcelona, να φορέσουν την φανέλλα του αγαπημένου τους παίκτη, το αγαπημένο τους t-shirt ή μπουφάν, αρκεί να είναι κόκκινου χρώματος! Το ΣΕΦ πρέπει να είναι κατακόκκινο την Πέμπτη οπότε καλούμε όλους τους φιλάθλους να φορέσουν το «κόκκινα καλά» τους!

Παράλληλα από σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου έως και το τέλος του αγώνα της ομάδας μας την Πέμπτη 7 Μαρτίου όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν από το Official Olympiacos BC Store αλλά και από τιςboutiques του ΣΕΦ οποιοδήποτε κόκκινο είδος ρουχισμού, όπως φούτερ, μπουφάν, t-shirt, φόρμες, κτλ με έκπτωση 30%».