Επιστροφή Λο, στα πιτς ο Περπέρογλου

Ένας μέσα, ένας έξω! Κάπως έτσι έχει γίνει η κατάσταση στον Ολυμπιακό τις τελευταίες εβδομάδες, αφού ο ιός της γρίπης έχει «χτυπήσει» για τα καλά το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. 

Μετά τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Μπαρτζώκα, η... μπάλα πήρε τους Έισι Λο και Γκιόργκι Σερμαντίνι, οι οποίοι απουσίασαν από το παιχνίδι με την Καβάλα για την 19η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ. Μία μέρα αργότερα ήταν η σειρά του Στράτου Περπέρογλου!

Ο διεθνής φόργουορντ ήταν το τελευταίο «θύμα» της ίωσης, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από την προπόνηση της Δευτέρας. Αντίθετα επέστρεψε ο Έισι Λο ο οποίος ξεπέρασε την γρίπη, όχι όμως και ο Γεωργιανός σέντερ που παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης. Εκτός είναι και ο Γιώργος Γεωργάκης, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα στον αστράγαλο.

Στο μεταξύ κανονικά πήρε μέρος στην προπόνηση ο Κάιλ Χάινς που είχε δεχθεί ένα χτύπημα στο μάτι κατά τη διάρκεια του αγώνα στην Καβάλα. Ο Αμερικανός υποβλήθηκε σε εξετάσεις, αλλά από τη στιγμή που δεν έδειξαν κάτι το σοβαρό τέθηκε κανονικά στη διάθεση του προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος ξεκίνησε μετ' εμποδίων την προετοιμασία για το μεγάλο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα.

Λήγει η προθεσμία για τον διαγωνισμό

Εδώ και μερικές μέρες η ΚΑΕ Ολυμπιακός κάνει διαγωνισμό για δύο τυχερούς που θα βρεθούν δίπλα από τις τέσσερις γραμμές του παρκέ στο ντέρμπι της Ευρωλίγκας κόντρα στην Μπαρτσελόνα:

«Έφτασε η ώρα να βρεθείτε δίπλα στους Πρωταθλητές. Λίγες ώρες έμειναν για να ολοκληρωθεί ο μεγάλος διαγωνισμός της επίσημης σελίδας μας στο Facebook.

Περισσότεροι από 3000 φίλοι του Ολυμπιακού έχουν δηλώσει συμμετοχή για μια διπλή πρόσκληση στα court seats για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Όσοι δεν έχετε λάβει ακόμα μέρος προλαβαίνετε να το κάνετε ως τις 12.00 μ.μ. της Τρίτης 5/3/2012 συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην ακόλουθη διεύθυνση.

http://www.facebook.com/olympiacosbc/app_179593762087303» ανέφεραν οι «ερυθρόλευκοι».