Πρόβλημα με τον Λο!

Αν και όλο το ενδιαφέρον ήταν στραμμένο στον αθλητικό δικαστή και στην απόφαση που θα πάρει όσον αφορά την ένσταση του Ολυμπιακού μετά το ματς με τη Σιένα, ο Έισι Λο έκλεψε την παράσταση. Και όχι για... καλό! 

Ο Αμερικανός γκαρντ σε μια προσπάθειά του στην προπόνηση της Τρίτης έπεσε άτσαλα στο παρκέ με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι του και να υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Τι σημαίνει αυτό; Σίγουρα θα χάσει το δύσκολο -και ιδιαίτερα κρίσιμο- παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 5η αγωνιστική του ΤΟΡ-16, ενώ παραμένει αμφίβολος ακόμα και για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική του β' γύρου στην Basket League ΟΠΑΠ. 

Ο Λο διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων, βάζοντας έναν ακόμα «πονοκέφαλο» στον Γιώργο Μπαρτζώκα. Μετά το πρόβλημα που είχε στη φροντ λάιν με τη -δεδομένη- απουσία του Τζος Πάουελ, ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει να ανησυχεί και για την περιφέρεια, με τον Δημήτρη Κατσίβελη να παίρνει τη θέση του Αμερικανού στην 12άδα της ομάδας.