Λυκογιάννης ή... Κουφός!

lykogiannis

Εμπλοκή παρουσιάστηκε στην πρόσληψη του Στέργιου Κουφού από τον Κολοσσό και φαίνεται πως φαβορί για την τεχνική ηγεσία του Κολοσσού είναι πια ο Άρης Λυκογιάννης. Εκτός κι αν οι Ροδίτες τα ξαναβρούν με τον... Κουφό!

 Σε σίριαλ τείνει να εξελιχθεί η αντικατάσταση του Βασίλη Φραγκιά στον Κολοσσό, καθώς τα πράγματα δεν έχουν έρθει όπως τα υπολόγιζαν οι παράγοντες της ροδίτικης ομάδας. Η πρώτη επιλογή τους ήταν ο Δημήτρης Πρίφτης, με τον οποίον επικοινώνησαν μετά τον αγώνα με τα Τρίκαλα, αλλά δεν κατάφεραν να τον πείσουν να κατέβει στη Ρόδο.

Ακολούθως στράφηκαν στον Στέργιο Κουφό, με τον οποίον υπήρξε προσέγγιση, γι' αυτό διέρρευσε ότι θα ήταν αυτός που θα αντικαθιστούσε τον Φραγκιά. Όταν όμως η κουβέντα μαζί του μπήκε στο οικονομικό και τα διαδικαστικά, παρουσιάστηκε εμπλοκή. Διότι, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Basketnews, ο Κουφός ζήτησε εγγυημένο συμβόλαιο μέχρι το 2015 κι αυτό δεν μπορούσαν (ή δεν ήθελαν) να του το δώσουν! Γι' αυτό η δουλειά χάλασε.

Από εκεί και μετά οι άνθρωποι του Κολοσσού άρχισαν να αναζητούν εναλλακτικές λύσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, απέρριψαν τις περιπτώσεις των Άγγελου Κορωνιού και Βαγγέλη Αλεξανδρή, ενώ οι Νίκος Λινάρδος και Γιώργος Κετσελίδης, που επίσης τέθηκαν υπόψη τους, δεν θέλησαν να κατέβουν στη Ρόδο.

Φαίνεται λοιπόν πως αυτή που κερδίζει πόντους είναι η περίπτωση του Άρη Λυκογιάννη, που επίσης έχει προταθεί και εξετάζεται. Πιθανότατα μάλιστα θα προχωρήσει αν στο μεταξύ δεν αναθερμανθεί κάποια άλλη. Όπως αυτή του Πρίφτη ή ακόμα και του Κουφού, για την περίπτωση του οποίου κάποιοι έλεγαν την Τρίτη πως δεν έχει τελειώσει ακόμα οριστικά...