Πρίφτης... μάλλον!

priftis

Ο Δημήτρης Πρίφτης θα είναι ο αντικαταστάτης του Βασίλη Φραγκιά στον Κολοσσό. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν προφορικά, αλλά υπάρχει μία εκκρεμότητα που πρέπει να διευθετηθεί για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία.

 

Μετά το "ναυάγιο" με τον Στέργιο Κουφό κι ενώ προτείνονταν διάφορα ονόματα προπονητών, μεταξύ των οποίων και αυτό του Άρη Λυκογιάννη, για το οποίο σας είχε ενημερώσει το Basketnews, η διοίκηση του Κολοσσού αποφάσισε να στραφεί ξανά στην πρώτη επιλογή της.

Παράγοντάς της, λοιπόν, επικοινώνησε εκ νέου με τον Δημήτρη Πρίφτη και μετά την έντονη πίεση που του άσκησε, κατάφερε να αποσπάσει τη συμφωνία του. Ο Πρίφτης θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015, ενώ έλαβε τη διαβεβαίωση πως θα διευθετηθεί το χρέος προς τον Βασίλιεβιτς και θα αρθεί η απαγόρευση διεθνών μεταγραφών της FIBA, που θα του επιτρέψει να κάνει κάποιες διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ της ομάδας.

Παρ' όλα αυτά η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε ούτε ο Πρίφτης έχει κατέβει ακόμα στη Ρόδο, διότι ένα σημαντικό προσωπικό ζήτημά του πρέπει να διευθετηθεί πριν ετοιμάσει τις βαλίτσες του. Και είναι τοσο σημαντικό, ώστε μπορεί ακόμα και να χαλάσει τη συμφωνία, γι' αυτό έχουν ενεργοποιηθεί οι παράγοντες του Κολοσσού για να βοηθήσουν στη διευθέτησή του.

Κατόπιν τούτων το πιο πιθανό είναι ότι ο Κολοσσός θα παραταχθεί στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΚΑΟΔ με υπηρεσιακό προπονητή τον Μιχάλη Κουταλιανό.