Εύκολα το 2-1 ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε το 2-1 και η σειρά με τον Άρη καλά κρατεί. Ο «Δικέφαλος» μετά το σημερινό 62-51, θα διεκδικήσει την τρίτη νίκη την Τετάρτη στο άδειο Αλεξάνδρειο, αλλά ακόμη και σε ήττα θα έχει ακόμη μία ευκαιρία στην Πυλαία. Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου αυτή τη φορά δεν καρδιοχτύπησε τον κόσμο της, αφού σε όλη τη διάρκεια είχε τον έλεγχο και μία διαφορά ασφαλείας. Ακόμη κι όταν τα ποσοστά του ΠΑΟΚ έπεσαν έξω από τα 6.75, (1/9 στο β΄ ημίχρονο), δεν ένιωσε έντονα την απειλή του αντιπάλου του.
Ο Βεζένκοφ περιορίστηκε από την άμυνα του ΠΑΟΚ και έλειπαν οι πόντοι του από τον Άρη. Πέτυχε τρεις πόντους στο α΄ ημίχρονο και επτά στο δεύτερο, ενώ οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη έχασαν και εννιά βολές (10/19), ενώ και στα τρίποντα δεν τα πήγαν καλύτερα (2/11 στο β΄ μέρος).
Το πρώτο δεκάλεπτο ανήκε ολοκληρωτικά στον ΠΑΟΚ που μετά το αρχικό προβάδισμα του Άρη (0-3), βρήκε ρυθμό και με εκφραστή στο επιθετικό τομέα τον Λάγκφορντ ξέφυγε στο σκορ (14-5), ενώ συγχρόνως αμυντικά έβαλε πολλά προβλήματα στους «κίτρινους».
Προς στιγμή ο Άρης προσπάθησε να «μαζέψει» τη διαφορά (30-20 στο 15΄), αλλά μία τεχνική ποινή τον αποσυντόνισε και οι γηπεδούχοι που είχαν τον Μαργαρίτη και τους Αμερικανούς σε καλή βραδιά το εκμεταλλεύτηκαν και έκλεισαν το ημίχρονο με 40-26.
Η διαφορά έφτασε και τους 17 (47-30) και ο Άρης έδειχνε να σκέφτεται περισσότερο τον τέταρτο αγώνα στο Αλεξάνδρειο με τον οποίο και θα «σβήσει» την τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών και θα ξεκινήσει καθαρός το νέο πρωτάθλημα.
Τα στατιστικά στοιχεία του αγώνα εδώ.