Επαναλαμβάνεται το ντέρμπι!

aris-paok

Το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε το διακοπέν ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ να γίνει ξανά από την αρχή και με κόσμο στις κερκίδες, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του ΠΑΟΚ, ο οποίος ενδέχεται να προσφύγει εκ νέου στο ΑΣΕΑΔ!

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει τα εξής:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στην σημερινή συνεδρίαση του κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Πρωταθλήματος αποφάσισε κατά πλειοψηφία την επανάληψη του αγώνα Άρης – ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Η ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης θα καθοριστεί από την αρμόδια Επιτροπή εν ευθέτω χρόνω και τούτο γιατί αυτή εξαρτάται από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις". 

Ο αγώνας θα αρχίσει από την αρχή και όχι από το σημείο όπου διακόπηκε και θα γίνει με νέο φύλλο αγώνα (αυτό σημαίνει ότι με τον ΠΑΟΚ θα μπορέσει να παίξει ο Μπρέμερ αντί του Χαραλαμπίδη) και με κόσμο στις κερκίδες.

Ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, αντέδρασε έντονα σε αυτό. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς, που ήταν παρών, εξέφρασε τις έντονες διαμαρτυρίες του και στο τέλος δεν απέκλεισε να προσφύγει εκ νέου στο ΑΣΕΑΔ κατά της συγκεκριμένης απόφασης του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ!