Της... ανακοίνωσης!

sofo ikaros

Παραμονή της δεύτερης μεταξύ τους αναμέτρησης για τα πλέι οφ της Α1 οι ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Ίκαρος εξέδωσαν ανακοινώσεις, με εντελώς διαφορετικό σκεπτικό και κατεύθυνση πάντως.

Στον Παναθηναϊκό, βλέποντας να επανέρχεται στο προσκήνιο ο... Φώτσης με αφορμή τον αποκλεισμό του Μιλάνου από τη συνέχεια των ιταλικών πλέι οφ, έκριναν σκόπιμο να βάλουν ένα φρένο στη μεταγραφολογία, εκτιμώντας προφανώς πως δεν είναι της παρούσης. Και το έκαναν με τον πιο επίσημο τρόπο. Με ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους:

"Είμαστε εκ νέου υποχρεωμένοι να ξεκαθαρίσουμε το εξής: Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει ένα στόχο, το πώς θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο στο μυαλό της διοίκησης, καθώς επίσης του τεχνικού επιτελείου και των παικτών".

Ο Ίκαρος από τη δική του πλευρά έσπευσε να ενημερώσει πως δεν θα δώσει εισιτήρια στον Παναθηναϊκό για το παιχνίδι της Παρασκευής, πράγμα που σημαίνει ότι όσοι φίλοι του "τριφυλλιού" θέλουν να βρεθούν στην Καλλιθέα, θα πρέπει να το κάνουν κατά μόνας και να αγοράσουν εισιτήριο από τα εκδοτήρια του κλειστού του Εσπέρου, αν προλάβουν...

"Όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του, έτσι και σε αυτό των πλέι οφ απέναντι στον Παναθηναϊκό την Παρασκευή 24/5 ο Ίκαρος Καλλιθέας δεν θα δώσει εισιτήρια (πέραν των προσκλήσεων που δικαιούται) στην φιλοξενούμενη ομάδα".

Κατά τα λοιπά και σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν θα χρησιμοποιήσει ούτε σε αυτό το παιχνίδι τον Κώστα Τσαρτσαρή θέλοντας να τον βοηθήσει να ξεπεράσει πιο αποτελεσματικά τις ενοχλήσεις που νιώθει στον μηρό. Όσο για τον Γιώργο Καλαφατάκη, είναι αμφίβολο αν θα έχει κι αυτός στη διάθεσή του τον Αλέξη Κυρίτση.

O αγώνας θα αρχίσει στις 17.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ1.