Βλέπει Μάνο η Κηφισιά!

Μετά από δύο χρόνια στη χώρα των Βάσκων ο Μανόλης Παπαμακάριος το πήρε απόφαση να επιστρέψει στα πάτρια. Και η νεοφώτιστη στην Α1 Κηφισιά βλέπει με πολύ καλό μάτι την περίπτωσή του.

Ο Παπαμακάριος αγωνίστηκε την τελευταία διετία στη Λαγκούν Άρο του Σαν Σεμπαστιάν, όπου πήγε αμέσως μόλις ολοκλήρωσε την τριετή παρουσία του στον Πανελλήνιο. Αναδείχθηκε σε ένα από τα σημαντικά εργαλεία της ομάδας αναλαμβάνοντας κυρίως αμυντικές αποστολές, άλλωστε ο μέσος όρος των περίπου 4 πόντων, που είχε αυτά τα δύο χρόνια, δείχνει ότι προτεραιότητά του δεν ήταν το σκοράρισμα.

Φέτος βίωσε την οδυνηρή εμπειρία του υποβιβασμού της ομάδας του, όμως δεν είναι αυτός ο λόγος που τον οδήγησε στην απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα. Αυτή η απόφαση φαίνεται πως επιβλήθηκε κυρίως από λόγους οικογενειακούς, σε κάθε περίπτωση ωστόσο όλα δείχνουν ότι από τη νέα χρονιά θα τον βλέπουμε και πάλι στα γήπεδά μας.

Πού; Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα, άλλωστε η αλήθεια είναι πως ακόμα έχει χρόνο στη διάθεσή του για να πάρει τις αποφάσεις του. Λέγεται πάντως ότι η Κηφισιά επιθυμεί σφόδρα να τον εντάξει στο ρόστερ της. Η νεοφώτιστη στην Α1 ομάδα αναμένεται να κάνει γενικό λίφτινγκ, αφού ελάχιστοι παίκτες από αυτούς που την οδήγησαν στην άνοδο φαίνεται πως θα συνεχίσουν.

Έτσι κι αλλιώς, για να μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή της στην Α1, χρειάζεται και κάποιους έμπειρους και καταξιωμένους παίκτες που θα μπορέσουν να την κουβαλήσουν στα δύσκολα. Ένας τέτοιος είναι ο Παπαμακάριος και προφανώς γι' αυτό το λόγο κατέχει περίοπτη θέση στη λίστα του Ηλία Παπαθεοδώρου και της διοίκησης. Ακόμα πάντως το ενδιαφέρον δεν φαίνεται να έχει εκδηλωθεί εμπράκτως.