Καβάλα πάνε στην... Καλλιθέα

Ο Ικαρος επιστρέφει στην Καλλιθέα υποδεχόμενος την Καβάλα (16/3, 16.00) και με στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη του, όμως, αυτοί που πραγματικά "καίγονται" για το αποτέλεσμα είναι οι φιλοξενούμενοι.

Οι γηπεδούχοι είναι στην οκτάδα με δύο νίκες περισσότερες από τους διώκτες τους και έχοντας κεκτημένη φόρα επί ημερών Γιώργου Καλαφατάκη. Οι Μακεδόνες αντίθετα, είναι στη διακεκαυμένη ζώνη, μόλις ένα βαθμό πάνω από τον ουραγό Πανελευσινιακό και ισόβαθμοι με άλλες δύο ομάδες, άρα κάθε άλλο παρά εξασφαλισμένοι για την παραμονή τους.
Στα παράξενα αυτής της αναμέτρησης είναι το γεγονός ότι Καλαφατάκης και Κορωνιός θα βρεθούν αντίπαλοι για δεύτερη φορά, αλλά με διαφορετικές ομάδες. Οταν είχε αναλάβει ο Κορωνός την Καβάλα είχε κάνει νικηφόρο ντεμπούτο μέσα στην Δράμα με τον "Καλάφα" τότε στον ΚΑΟΔ, ενώ τώρα θα ξαναβρεί τον παλιό του προπονητή (στον Πανιώνιο) και νυν συνάδελφο αντίπαλο αλλά ως καθοδηγητή του Ικαρου.
«Είναι ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι, καθώς η Καβάλα έχει μια καλή ομάδα που μπορεί να απειλήσει και μακριά από την έδρα της. Εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε διάφορα προβλήματα, αρχικά με την ξαφνική φυγή του Πάντιτς, τον τραυματισμό του Λαρεντζάκη και διάφορα άλλα μικροπροβλήματα. Βέβαια έχουμε δουλέψει αρκετά καλά και φυσικά θα πρέπει να προσαρμοστούμε και στα νέα δεδομένα με την αλλαγή της έδρας, καθώς η ομάδα επιστρέφει στην Καλλιθέα", είπε ο Καλαφατάκης.
«Αν αναλογιστεί κάποιος τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλες αυτές τις μέρες, τότε η δύσκολη αποστολή μας στην Καλλιθέα, γίνεται ακόμη δυσκολότερη. Δεν κρυβόμαστε, το φαβορί είναι ο Ίκαρος και εμείς εάν θέλουμε να κερδίσουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι,  θα πρέπει σε όλο το παιχνίδι να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί», υποστήριξε ο Κορωνιός που φαίνεται ότι θέλει να απελευθερώσει από κάθε άγχος τους παίκτες του.