• ΑΕΚ
  • Posted

Παραμονή στην κορυφή

aek nikolic

Το πρωτάθλημα της Α2 αρχίζει ξανά το Σάββατο, η ΑΕΚ υποδέχεται στην Καισαριανή τον Φιλαθλητικό (19.30) και ο Στέφαν Νίκολιτς θέλει να παραμείνει μαζί με τους συμπαίκτες στην κορυφή της βαθμολογίας σταθερά σε τροχιά επιστροφής στην Α1.

 

- Μετά απο διακοπή τριών εβδομάδων μπαίνετε παλι σε ρυθμό αγώνων. Πώς αντιμετωπίζετε την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας;

"Περιμένω να είμαστε επαγγελματίες και να μην επηρεαστούμε από τη διακοπή. Μετά απο τρεις εβδομάδες μπαίνουμε πάλι στο παρκέ για έναν σημαντικό αγώνα και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο".

- Η ομαδα προέρχεται από μια ήττα στην Αμαλιάδα και αρχίζει ένας σημαντικός κύκλος αγώνων από εδώ και στο εξής. Πώς βλέπεις τη συνέχεια του πρωταθλήματος;

"Έχουμε αφήσει πίσω την ήττα στην Αμαλιάδα και είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον Φιλαθλητικό. Βρισκόμαστε στην πρώτη θέση και εκεί θέλουμε να παραμείνουμε".

- Τι περιμένεις από τον αγώνα με τον Φιλαθλητικό;

"Θα είναι σίγουρα ένα δυνατό παιχνίδι. Ο Φιλαθλητικός είναι μία ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας που τρέχει πολύ. Θα έρθει να παίξει χωρίς άγχος και αυτό κάνει από μόνη της την αναμέτρηση πολύ δύσκολη".