Άφησε τον Ίκαρο η ομορφη Ασημίνα

 Στα κρύα του λουτρού άφησε τον Ίκαρο η Ασημίνα Κουτσουνούρη. Η 27χρονη μπασκετμπολίστρια αποφάσισε να μη συνεχίσει την καριέρα της στην ομάδα της Καλλιθέας και οι λόγοι της αποχώρησής της, παραμένουν, προς το παρόν, άγνωστοι. Πάντως, ήταν κάτι που ξάφνιασε διοίκηση και προπονητή και στο μυαλό τους ήρθε η μάχη που δόθηκε τον περασμένο Ιούλιο για να αποκτηθεί η όμορφη Βολιώτισα. Η Ασημίνα που είχε επιστρέψει από την Κύπρο, όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕ Λεμεσού, συμφώνησε με τον Ίκαρο, αλλά ξέσπασε διαμάχη με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος υποστήριζε ότι η παίκτρια ανήκει σ΄ αυτόν. Ανακοινώσεις υπήρχαν και από τις δύο πλευρές και τελικά η ΕΟΚ αποφάσισε ότι δικαιούται η Ασημίνα να μεταγραφεί στον Ίκαρο.

 koutsounouri-1

Πάντως με τις τωρινές εξελίξεις, η Κουτσουνούρη, που έχει αγωνιστεί επίσης σε Ολυμπιακό Βόλου, ΔΑΣΑΛ, Αγ. Παρασκευή, Άρτεμις Βόλου, μόνο στο εξωτερικό μπορεί να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ.  Με την εθνική κορασίδων πήρε μέρος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2001 και ήταν μέλος και της ομάδας Νέων Γυναικών (συνολικά έχει 32 συμμετοχές με το εθνόσημο).

Η Ασημίνα με την ομορφιά  και το ύψος της (1.88), δεν περνάει απαρατήρητη και προτού την κερδίσει το μπάσκετ είχε ασχοληθεί και με το μόντελινγκ. Μάλιστα, «αιχμαλώτισε» και το φακό γνωστών φωτογράφων, που ανέδειξαν με καλλιτεχνικές πόζες τα κάλλη της, αλλά και  την άνεσή της που θα ζήλευαν επαγγελματίες φωτομοντέλα.

koytsounouri-2

Στους τέσσερις αγώνες που έπαιξε με τον Ίκαρο, η διεθνής σέντερ είχε μέσο όρο 4,7 πόντους και 3,2 ριμπάουντ.