Στη live1tv η Α1 και Α2

Το διαδικτυακό κανάλι live1tv (www.live1tv.eu) είναι αυτό που εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματά της Α1 και της Α2 Γυναικών. Θα μεταδίδονται δύο αγώνες κάθε αγωνιστική, τόσο από την Α1 όσο και από την Α2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ε.Ο.Κ. ανακοινώνει για την σύναψη συνεργασίας της κατ' αποκλειστικότητα με την Εταιρεία Live 1 T.V. (www.live1tv.eu) με αντικείμενο την παραγωγή και ζωντανή αναμετάδοση των αγώνων των Πρωταθλημάτων της Α1 και Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών καθώς και events από τα Πρωταθλήματα αυτά. Η συμφωνία αυτή αποτελεί το πρώτο αλλά και καθοριστικό βήμα για την ευρύτερη προβολή και διάδοση όχι μόνο των αγώνων αυτών, αλλά και γενικότερα του Γυναικείου μπάσκετ που αποτελεί και κεντρικό στόχο της Ομοσπονδίας.

Για αυτή την εβδομάδα τα παιχνίδια που θα μεταδωθούν ΖΩΝΤΑΝΑ, μέσα από τη σελίδα της εταιρείας Live 1 T.V. & της ΕΟΚ ΜΟΝΟ είναι :

Για την Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

3/11 16.00 ΑΕ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΠΑΟΚ (ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ)

19.00 ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΕΡΓΑΝΗΣ)

και για την Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

4/11 18.00 ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ)

14.00 ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ (ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ)».

 

Νασούφης στ Εξάρχεια!

Ο Δημήτρης Νασούφης είναι ο νεός τεχνικός του Αστέρα Εξαρχείων στη θέση του Άγγελου Κουλουριώτη.

Ο έμπειρος προπονητής που παράλληλα προπονεί και την  ομάδα γυναικών του Άρη Πετρούπολης στην Α' ΕΣΚΑ θα ντεμπουτάρει στον Σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο στο κλειστό του Στρέφη.