Λιόλιος: «Ο ΟΠΑΠ χρόνια αιμοδότης του ελληνικού αθλητισμού, στόχος μας η ανάπτυξη»

5520690 1

Ο Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε στην παρουσίαση της νέας χορηγικής συμφωνίας της ΕΟΚ με τον ΟΠΑΠ τονίζοντας πως στόχο αποτελεί η ανάπτυξη του ελληνικού μπάσκετ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ήλθε σε συμφωνία με τον ΟΠΑΠ, ο οποίος πλέον θα αποτελέσει τον νέο μεγάλο χορηγό των Εθνικών ομάδων μπάσκετ.

Η παρουσίαση της συμφωνίας γίνεται το πρωί της Δευτέρας (23/02) στο Ολυμπιακό Κέντρο των «Άνω Λιοσίων» παρουσία σημαντικών προσώπων που υπήρξαν μέλη της Εθνικής, ενεργών αθλητών της «γαλανόλευκης», αλλά και του προέδρου της ΕΟΚ και εκπροσώπων του ΟΠΑΠ.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Γιάν Κάρας άνοιξε τον κύκλο των ομιλιών, λέγοντας ότι ελπίζει η νέα συνεργασία με την ΕΟΚ να φέρει τύχη στις Εθνικές ομάδες.

Ενώ ο Βαγγέλης Λιόλιος, με την σειρά του πήρε τον λόγο και ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος για τα εγκαίνια μίας σπουδαίας συνεργασίας. Ο ΟΠΑΠ χρόνια αιμοδότης του ελληνικού αθλητισμού, συνδέει το παρελθόν και το μέλλον και μαζί θα προχωρήσουμε με στόχο την ανάπτυξη του ελληνικού μπάσκετ και των εθνικών ομάδων. Κάθε ελληνική οικογένεια θέλει να αγκαλιαστεί από το μπάσκετ. Οι αξίες και οι αρχές μας ταυτίζονται με αυτές του ΟΠΑΠ και όταν αυτό συμβαίνει είμαστε πιο δυνατοί. Ελπίζω για τα επόμενα πάρα πολλά χρόνια να είμαστε μαζί, να βγούμε ξανά στους δρόμους για τις εθνικές ομάδες, αλλά και για να κάνουμε κάθε παιδί να ονειρευτεί για το άθλημα».