Απολύμανση στο ΣΕΦ για τον κορωνοϊό, ανακοίνωση για τον κόσμο!

2051717

Στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί μετά τα κρούσματα του κοροναϊού, η διοίκηση του ΣΕΦ απολύμανε όλο το γήπεδο, πριν από το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (03/03, 21:00), για την 27η αγωνιστική της Euroleague.

Όλος ο πλανήτης ζει με τον φόβο του κοροναϊού και άπαντες παίρνουν τα μέτρα τους, προκειμένου να αποφύγουν το ενδεχόμενο να αρρωστήσουν.

Στην Ελλάδα τα κρούσματα έφτασαν τα επτά και διαρκώς υπενθυμίζονται στον κόσμο οι τρόποι που μπορεί να προφυλαχθεί.

Στο πλαίσιο της υγιεινής και όλων των μέτρων που έχουν ληφθεί, η διοίκηση του ΣΕΦ ενημέρωσε πως παραμονή (02/03) της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (03/03, 21.00) έγινε ψεκασμός και απολύμανση σε όλο το γήπεδο, για την αποφυγή μετάδοσης του κοροναϊού.

Στο μεταξύ ενόψει του ντέρμπι η ΚΑΕ Ολυμπιακός κάλεσε τους φίλους της να στηρίξουν την ομάδα μόνο με την φωνή τους.

Αναλυτικά:

«Καλούμε τους φιλάθλους μας να στηρίξουν την ομάδα μας στην αυριανή (03/03, 21.00) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό με τη δύναμη της φωνής τους και ΜΟΝΟ, δημιουργώντας τη συγκλονιστική ατμόσφαιρα που κάνει το ΣΕΦ μια από τις πιο ισχυρές έδρες στην Ευρώπη!

Καθιστούμε σαφές ότι η βία και οι κάθε είδους αντιαθλητικές συμπεριφορές είναι απολύτως καταδικαστέες, δεν έχουν θέση σε έναν αγώνα καλαθοσφαίρισης και βεβαίως δεν συνάδουν με τις αρχές και την ιστορία της ομάδας μας.

Οι φίλαθλοι μας γνωρίζουν και ξέρουν ότι δεν πρέπει να απαντούν στις προκλήσεις. Με τη φωνή τους θα δώσουν την ώθηση που χρειάζεται η ομάδα μας για να φτάσει στη νίκη. Όλοι μαζί. 

Together We Fight!».