Πρέλεβιτς: «Όσο έχουμε δίπλα μας την οικογένεια Σαββίδη, δεν κινδυνεύουμε»

 

2092068

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς μίλησε για την κατάσταση στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και την παρέμβαση της οικογένειας Σαββίδη, στο περιθώριο του επιχειρηματικό Forum που διοργάνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Το βασικό ερώτημα στον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ήταν οι κίνδυνοι που διατρέχει το τμήμα δεδομένων των οικονομικών ανοιγμάτων, αλλά ήταν απόλυτος, νιώθοντας πλέον την ασφάλεια που παρέχει η οικογένεια Σαββίδη. «Όσο έχουμε δίπλα μας την οικογένεια Σαββίδη, δεν κινδυνεύουμε από τίποτε .Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Σαββίδη που παραμένει δίπλα μας. Τους θέλουμε για όσο θέλουν. Η εμπειρία μου, μου έχει διδάξει όμως ότι δεν πρέπει να στηρίζεσαι μόνο σ’ ένα πρόσωπο, αλλά να δημιουργήσεις μια αυτοχρηματοδοτούμενη εταιρία», απάντησε και ρωτήθηκε περισσότερο για το μέλλον της εταιρίας κι αν αυτό απασχόλησε τον ίδιο αλλά και την οικογένεια των ιδιοκτητών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις συζητήσεις που έλαβαν χώρα.

«Το έχω πει κατ’ επανάληψη ότι οφείλουμε να σεβαστούμε την απόφασή τους. Δεν χρειάζεται να πιέζουμε καταστάσεις, καλό είναι να περιμένουμε. Η επόμενη μέρα είναι κάτι που προβληματίζει τόσο αυτούς που θα φύγουμε (σ. σ. χρησιμοποιώντας πρώτο πληθυντικό έδειξε ότι εμμένει στην απόφαση αποχώρησής του) όπως κι αυτούς που θα μείνουν. Πρέπει όμως να γίνουν δράσεις οι οποίες θα εξασφαλίσουν την επόμενη μέρα της ομάδας. Είναι προτιμότερο κάποιος να ανησυχεί και να δρα παρά να κλαίει τη μοίρα του. Αυτό προσπαθώ να κάνω», απάντησε.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς χαρακτήρισε επιτυχημένο το Forum που διοργάνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ρωτήθηκε για το κατά πόσο μπορεί μια αθλητική ανώνυμη εταιρία στο μπάσκετ να γίνει αυτοχρηματοδοτούμενη. «Είναι ζήτημα οργάνωσης. Πιστεύω ότι μπορούν να αναπτυχθούν εμπορικές σχέσεις αλλά χρειάζεται χρόνος. Προσωπικά έχω παρακολουθήσει πολλές παρόμοιες δράσεις, για να τα καταφέρεις, απαραίτητη προϋπόθεση δεν είναι μόνο να διαθέτεις καλή ομάδα, αλλά να έρθεις κοντά στον κόσμο και να τον πείσεις να έρθει στο γήπεδο».