Γκος: «Ωραίο να κερδίζουμε, θέλουμε δουλειά»

1978300 1

Παιχνίδι υψηλού επιπέδου χαρακτήρισε επιθετικά το χθεσινό του Ολυμπιακού με την Χάποελ στο τουρνουά της Κρήτης ο Γουίλιαμς-Γκος. Παράλληλα τόνισε πως η ομάδα του, χρειάζεται δουλειά στην άμυνα. 

Ο Ουίλιαμς Γκος ανέφερε αρχικά πως, «είμαι χαρούμενος που βγήκαμε έξω και κερδίσαμε. Νιώθω καλά να κερδίζω παιχνίδια που επιστρέφουμε στο σκορ. Αυτό ήταν ένα τέτοιο παιχνίδι για μας. Παίξαμε ένα υψηλού επιπέδου παιχνίδι. Είχαμε δύσκολη εβδομάδα, με πολλές απουσίες, εγώ ήμουν άρρωστος, οπότε θέλαμε αρκετή δουλειά. Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα, στην άμυνα, αλλά τώρα που επέστρεψαν τα παιδιά και θα βρεθούμε εκεί που ήμασταν, θα βρούμε ρυθμό και θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε».

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός κατάφερε να... γυρίσει το παιχνίδ και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, «Φυσικά θέλουμε να κερδίζουμε. Ακόμα και στην προπόνηση. Αν χάσεις στην προπόνηση δεν νιώθεις καλά. Όπως είπα μας αρέσει φυσικά να κερδίζουμε, αλλά έχουμε δουλειά ακόμα. Ο κόουτς θα μας έχει έτοιμους και ως παίκτες θα κάνουμε καλύτερη δουλειά την Κυριακή. Επιθετικά σκοράραμε 94 πόντους που είναι καλό, αλλά αμυντικά πρέπει να είμαστε καλύτερη ομάδα, ειδικά στη Euroleague. Αμυντικά δεν μπορούμε να δεχόμαστε 93 πόντους και πάνω από 30 όπως έγινε στο πρώτο και στο 3ο δεκάλεπτο. Επιθετικά έχουμε πολλά όπλα, πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν, οπότε πρέπει να επικεντρωθούμε στην άμυνα».