«Είμαι ένας MVP της ζωής!» (vid)

GettyImages 866368208cropped2

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λογίζεται ως φαβορί για τον τίτλο του MVP στο ΝΒΑ όμως παραδέχθηκε ότι το μεγαλύτερο επίτευγμά του έχει να κάνει με την οικογένειά του, αποκαλύπτοντας τον ιδιαίτερο διάλογο με τον αδελφό του, Θανάση!  

Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς έχει μπροστά του την υπέρτατη πρόκληση, αποδεικνύοντας πως είναι το αφεντικό της Ανατολής από τη στιγμή που ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πήρε το ταλέντο του και μετακόμισε στην Καλιφόρνια για λογαριασμό των Λέικερς

Όταν, λοιπόν, ο δημοσιογράφος των «Ελαφιών», Jim Paschke, υπενθύμισε στον Αντετοκούνμπο πως οΤζοέλ Εμπίιντ δήλωσε πρόσφατα πως «δεν χρειάζομαι superstars, είμαι καλύτερος από αυτούς», ο Greek Freak του απάντησε πως «πάντα προσπαθώ να βρίσκω κίνητρο στην offseason. Για να είμαι ειλικρινής, δεν αντέχω την offseason! Όλοι έχουν γνώμη, όλοι λένε πράγματα χωρίς να μπορούν να τα αποδείξουν. Έτσι είμαι υποχρεωμένος να περιμένω 3-4 μήνες για να αποδείξω αυτά που έχω στο μυαλό μου κι αυτά που μπορώ να κάνω. Βρίσκω κίνητρο και τους ευχαριστώ που μου δίνουν λόγω να προχωράω και να πιέζω τον εαυτό μου».

Παραδέχτηκε, δε, πως «περασμένο καλοκαίρι μιλούσα πολύ με τον αδελφό μου, τον Θανάση. Μου είπε πως "ξέρω πως πέρσι έπαιξες σαν MVP". Είναι αλήθεια, το κυνηγούσα ως το τέλος. Μου είπε, λοιπόν, πως είμαι MVP της ζωής. Κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την οικογένειά μου, αυτό με "γεμίζει". Περάσαμε πολύ δύσκολα χρόνια. Πλέον θέλω να είναι καλά η οικογένειά μου, τα αδέλφια μου, η κοπέλα μου, η μάνα  μου, τα ξαδέλφια μου, οι θείοι μου... Είμαι ένας MVP της ζωής κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το άλλο βραβείο θα το διεκδικήσω, θα δουλέψω σκληρά μέρα με τη μέρα για να τα καταφέρω».

Σε ό,τι αφορά την εφετινή προσπάθεια των Μπακς, ανέφερε: «Έχουμε τεράστιο ταλέντο. Βελτιωνόμαστε και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε. Να κερδίσουμε 1-2 γύρους στα playoffs και να προχωρήσουμε. Ξέρω ότι είμαι καλός παίκτης, θέλω να βοηθήσω και τους συμπαίκτες μου να γίνουν σπουδαίοι. Ο κόουτς μου είπε: "Γνωρίζω ότι μπορείς να κυριαρχήσεις, όμως πώς θα κάνουμε σπουδαίους και τους άλλους παίκτες"; Θέλω, λοιπόν, να είμαι σίγουρος πως και ο τελευταίος συμπαίκτης μου θα είναι καλός. Αν ο τελευταίος δίνει το 100%, μπορείς να το περιμένεις από τον καθένα να το κάνει».