Μήτογλου: «Τα πάντα για να πάμε στο Φάιναλ Φορ»

1860931

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό Ρόδου ωστόσο εστίασε στις αναμετρήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά της EuroLeague.  

Αναλυτικά το blog του στον ΕΣΑΚΕ

«Πρώτα ο Κολοσσός, μετά η Ρεάλ

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που πετύχαμε δύο αρχικούς μας στόχους. Αφενός μεν, μετά τη νίκη μας στο Ρέθυμνο, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του ελληνικού πρωταθλήματος και αφετέρου να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της EuroLeague. Το δεύτερο δεν ήταν απολύτως στο χέρι μας, ωστόσο κάναμε εξαιρετικό φινάλε στην κανονική περίοδο με πέντε νίκες στα πέντε τελευταία ματς και νομίζω πως το αξίζαμε.

Φυσικά, το δύσκολο κομμάτι τώρα ξεκινά με τις αναμετρήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πρόκειται για μια σπουδαία ομάδα με εξαιρετικό ρόστερ και για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, όντες 100% συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Θέλουμε πολύ να προκριθούμε στο Final 4 και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε.

Πριν τη σειρά με την Ρεάλ Μαδρίτης έχουμε τον αγώνα με τον Κολοσσό. Μια πολύ καλή ομάδα που παλεύει όλα τα ματς. Μπορεί να έχουμε εξασφαλίσει την πρωτιά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχουμε το δικαίωμα να παρουσιαστούμε αδιάφοροι. Άπαντες θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί για να συνεχίσουμε νικηφόρα τις υποχρεώσεις μας.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Κωνσταντίνος»