Μυθικός Καλλινικίδης: «Καλλινικίδης 3 - Φώτσης 456!» (pics)

kal

Το Αιγάλεω επικράτησε για 3η συνεχόμενη φορά φέτος του Ηλυσιακού και ο Άκης Καλλινικίδης έκανε βαθιά υπόκλιση στον Αντώνη Φώτση, τον οποίο και αποθέωσε με τον δικό του, μοναδικό, τρόπο!

Αρχικά ο έμπειρος φόργουορντ σχολίασε χιουμοριστικά τη νέα νίκη της ομάδας του απέναντι στον Ηλυσιακό του Αντώνη Φώτση:

«Μετα και την τρίτη συνεχόμενη νίκη μας απέναντι στον Αντώνη το σκορ έχει διαμορφωθεί: Καλλινικιδης 3-Φωτσης 456» με το εξής hashtag: «#posowraianaantimetwpizeisksanathrilousstotelostoutaxidiou»

Στη συνέχεια έκανε βαθιά υπόκλιση στον «Μπατμαν» του ελληνικού μπάσκετ:

«Όταν το ήθος και η αξιοπρέπεια σου ξεπερνάει ακόμα και τους τίτλους σου-3x euroleague champion,10x πρωτάθλημα Ελλάδας,6x κύπελλα Ελλάδας,1x πρωτάθλημα Ισπανίας,1x eurocup champion,χρυσό και χάλκινο σε eurobasket,ασημένιο σε mundobasket.......-ο σεβασμός μας θα σε ακολουθεί παντού. #respect_antonis_fotsis #this_is_why_we_play»

Οταν το ηθος και η αξιοπρεπεια σου ξεπερναει ακομα και τους τιτλους σου-3x euroleague champion,10x πρωταθλημα ελλαδας,6x κυπελλα ελλαδας,1x πρωταθλημα ισπανιας,1x eurocup champion,χρυσο και χαλκινο σε eurobasket,ασημενιο σε mundobasket.......-ο σεβασμος μας θα σε ακολουθει παντου. #respect_antonis_fotsis #this_is_why_we_play #photos_credits:yiota_breki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη a.kallinikidis (@akallinikidis) στις 26 Μάρ, 2018 στις 1:32 μμ PDT