Καλαμπάκος: «Έγινε... clarino» (pic)

 

1879892

Καυστικός και συνάμα... απολαυστικός ήταν ο Ντίνος Καλαμπάκος μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στην Αμαλιάδα, με ατάκα που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία! 

Ο προπονητής του Κοροίβου μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε, «Συμμετείχαμε σε μια γιορτή του Ολυμπιακού, δυστυχώς εμείς ήμασταν ο σάκος του μποξ. Είναι ανεπίτρεπτο που τα παρατήσαμε γιατί πολύ από αυτούς τους παίκτες δεν θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν πολλές φορές με ομάδες σαν τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι το δύσκολο της υπόθεσης για τα νέα παιδιά. Κι επειδή το μπάσκετ είναι ένα σοφό άθλημα, σήμερα έγινε ό,τι γράφει η μπάλα πάνω στη βαλβίδα. Η μπάλα κάτι λέει πάνω στη βαλβίδα, αυτό έγινε σήμερα. Μας έλειπε ο τιτάνας της Τούμπας, ο Σαχπατζίδης που είναι ο μοναδικός μας ψηλός».

Για την ιστορία η μπάλα πάνω στη βαλβίδα γράφει τη λέξη «clarino». 

Α1 μπάσκετ: Εύκολες νίκες Ολυμπιακού-ΠΑΟ, έχασε στη Ρόδο η ΑΕΚ

Στη συνέντευξη Τύπου ο Ντίνος Καλαμπάκος συνέχισε τις ατάκες... «Δεν είχαμε προετοιμαστεί για τέτοια εξέλιξη. Νομίζαμε ότι θα κάναμε καλύτερα πράγματα. Είχαμε απαίτηση από τα παιδιά μας να κάνουν καλύτερα πράγματα . Δεν υπάρχει δικαιολογία. Στενοχωρηθήκαμε οι ίδιοι, στενοχωρήσαμε και τον κόσμο. Θα έπρεπε για περισσότερη ώρα να ήμασταν ανταγωνιστικοί. Δυστυχώς είτε φοβηθήκαμε, είτε μπλοκάραμε, το θέμα είναι πως δεν τα καταφέραμε. Θέλαμε να είμαστε λίγο καλύτεροι, γιατί όλη την εβδομάδα λέγαμε πως ο Ολυμπιακός θα είναι κουρασμένος από τα ταξίδια και εμείς ως νεανική ομάδα θα τρέχαμε. Όμως, οι ταλαιπωρημένοι και κουρασμένοι ήμασταν εμείς. Ο Ολυμπιακός για να έρθει καταπονημένος μάλλον έπρεπε να έρθει με τα πόδια στην Αμαλιάδα! Εμείς έχουμε ακόμη πολύ δρόμο. Στόχος μας είναι να σωθούμε και προσπαθούμε να βρούμε άκρη, λογική και τρόπο για το πως θα τα καταφέρουμε».