«Υπάρχει πολύ ανηφόρα ακόμα»

kalabakos

Μπορεί ο Κόροιβος να πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου ύστερα από τη νίκη του στο Ηράκλειο, ωστόσο ο Ντίνος Καλαμπάκος εξήγησε ότι υπάρχει πολύ δρόμος ακόμα.

«Είμαστε μία ομάδα εκτός ρυθμού ακόμα. Έχουμε πολύ δρόμο και πολύ ανηφόρα. Αναζητούμε ακόμα ξένους, προσπαθούμε να βρούμε έναν Έλληνα ακόμη, όμως δεν έρχεται. Θέλουμε να γίνουμε μία κανονική ομάδα Α1 κατηγορίας. Αυτό ήταν το τρίτο παιχνίδι που δώσαμε. Βρήκαμε μία ομάδα απέναντί μας σκληρή και καλή που είχε κίνητρο απέναντί μας. Δεν μπορούμε να πούμε ότι μας αφήνει ευχαριστημένους αυτό το παιχνίδι. Φεύγουμε με στεναχώρια και θα έχουμε να πούμε πολλά στο βίντεο», είπε ο Ελληνας τεχνικός.

Ο Κόροιβος συνεχίζει την προετοιμασία του και την Παρασκευή (23/9, 18:00) στο κλειστό της Ήλιδας θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση το Κορωπί, ομάδα από την Β’ Εθνική κατηγορία. Το παιχνίδι είναι προπονητικού χαρακτήρα και αποτελεί μια καλή ευκαιρία για το προπονητικό team να διεξάγει χρήσιμα συμπεράσματα. Η κεντρική κερκίδα του σταδίου θα είναι ανοιχτή για το κοινό.