Παραμονή και για Χίγκινς στη ΤΣΣΚΑ

higgins

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη παρούσα φάση πραγματοποιεί ανανεώσεις συμβολαίων παικτών που τη βοήθησαν να φτάσει στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Ο Αμερικανός γκαρντ, Κόρι Χίγκινς αποτελεί έναν από αυτούς που κλήθηκαν να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους με τη ρωσική ομάδα.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Φριντζόν, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας συμφώνησε να επεκτείνει τη συνεργασία της και με τον Αμερικανό γκαρντ, Κόρι Χίγκινς. Η διοίκηση σε συμφωνία με τον προπονητή της ομάδας έχει σκοπό να διατηρήσει το βασικό κορμό που βοήθησε την ομάδα να βρεθεί στην κορυφή.

Ο Κόρι Χίγκινς πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν τόσο στο αμυντικό κομμάτι όσο και στο επιθετικό, σημειώνοντας ποσοστό ευστοχίας από την περιφέρεια που έφτασε μέχρι και 45.7%. Ο αθλητής είναι ο γιος του Ροντ Χίγκινς, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό.

Σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Αμερικανού γκαρντ μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Ιτούδης, αναφέροντας:
«Κάναμε χρήση της option του Κόρι επειδή ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της μηχανής. Είναι πολύ αποφασισμένος, αγαπά το μπάσκετ, είναι ένα παιδί με δυνατό χαρακτήρα. Παίζει με υψηλά στάνταρ, είναι πεινασμένος και επαγγελματίας. Δεν φοβάται να... θυσιάσει το σώμα του και υπήρξαν στιγμές που ήθελε να είναι στο παρκέ παρά τα όσα έλεγαν οι γιατροί! Είναι το είδος του παίκτη που θέλει η κάθε ομάδα και τον καλωσορίζουμε ξανά!».