H ώρα της Εθνικής με ένα ερωτηματικό

 thanasis giannis anteto

Δεκαέξι παίκτες κάλεσε ο Φώτης Καστσικάρης για την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά στο Τορίνο.

Αρκετά τα νέα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Ιωάννης Παπαπέτρου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, αλλά το μεγάλο ερωτηματικό παραμένει η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος κλήθηκε, αλλά περιμένει το «ok” από το Μιλογουόκι. Από την παλαιά «φρουρά» παρόντες είναι μόνο ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Στράτος Περπέρογλου, αφού μετά την αποχώρηση των Σπανούλη, Ζήση, προστέθηκε και ο τραυματισμός του Γιώργου Πρίντεζη, του οποίου η συμμετοχή ήταν δεδομένη.

Οι 16 παίκτες είναι: Νίκος Καλάθης, Κώστας Σλούκας, Βαγγέλης Μάντζαρης, Τάιλερ Ντόρσεϊ,  Γιάννης Αθηναίου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κώστας Παπανικολάου,  Δημήτρης Αγραβάνης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Στράτος Περπέρογλου, Γιάννης Μπουρούσης, Κώστας Κουφός, Γιώργος Μπόγρης, Βασίλης Καββαδάς. 

Οι περισσότεροι παίκτες θα  συγκεντρωθούν την προσεχή Δευτέρα στο ΟΑΚΑ. Τελευταίοι θα προστεθούν οι Μπουρούσης, Περπέρογλου, Σλούκας, που δεν έχουν τελειώσει ακόμη τις υποχρεώσεις με τις ομάδες τους.

Η μίνι προετοιμασία της Εθνικής ομάδας περιλαμβάνει τρεις φιλικούς αγώνες. Με την Τουρκία (23/6 στο ΟΑΚΑ και 26/6 στην Κωνσταντινούπολη) και με τη Σερβία στις 28/6 στο Βελιγράδι. 

Το προολυμπιακό τουρνουά αρχίζει στις 4 Ιουλίου.