Χάκετ: «Πιστεύουμε στην ομάδα μας»

1433219

Ο Ντάνιελ Χάκετ, εξέφρασε την αισιοδοξία του και την πίστη του, ότι ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να νικήσει την Ρεάλ Μαδρίτης, στο ΣΕΦ (25/3, 21:45), ενώ στάθηκε και στο κόσμο της ομάδας.

«Εχουν μείνει τρία παιχνίδια στο Top 16. Αντιμετωπίζουμε την Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης και αυτό λέει πολλά από μόνο του για το επίπεδο του αγώνα. Εχουμε προετοιμαστεί σωστά και περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι», είπε αρχικά ο Αμερικανοϊοταλός γκαρντ, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το ποια θα είναι τα... κλειδιά του αγώνα και τις αλλαγές που υπάρχουν στο έμψυχο δυναμικό των ομάδων σε σύγκριση με το παιχνίδι στη Μαδρίτη:

«Τα ρόστερ έχουν αλλάξει. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο. Αν χρησιμοποιήσουμε την άμυνά μας με τον σωστό τρόπο, τότε πιστεύω πως θα δημιουργήσουμε προβλήματα στη Ρεάλ Μαδρίτης».


Οσον αφορά για τα... ατού των Μαδριλένων, ο Χάκετ είπε: «Η Ρεάλ δεν είναι απλά μία καλή ομάδα. Είναι μία τέλεια ομάδα. Οπως είπα όμως, πρέπει να εμπιστευτούμε την ομάδα και το πλάνο μας. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Οι φίλαθλοί μας θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Περιμένουμε μία σκληρή μάχη».


Τέλος, ο Ντάνιελ Χάκετ αναφέρθηκε στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα γεμίσουν το ΣΕΦ: «Τον τελευταίο καιρό παίρνουμε ώθηση από τους φιλάθλους. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Ξέρουμε πως πάντα οι φίλαθλοι προσέχουν τα νώτα μας. Πρέπει να παλέψουμε και για αυτούς. Θα δουν ένα πολύ καλό παιχνίδι».