Μάντζαρης: «Πιστεύω στην πρόκριση»

mna

Ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται με το παρελθόν κι επικεντρώνεται στον πρώτο από τους τέσσερις τελικούς που του απομένουν στο Top 16 της Euroleague, όπως προκύπτει και από τα λεγόμενα του Βαγγέλη Μάντζαρη για το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις (18/3, 21:45).

Ο 26χρονος διεθνής γκαρντ αρχικά δήλωσε πως «ό,τι έγινε ανήκει στο παρελθόν. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας ό,τι έχει γίνει μέχρι στιγμής, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στην Euroleague. Δεν γίνεται να ζεις με το παρελθόν. Κοιτάμε μπροστά. Σίγουρα είμαστε στεναχωρημένοι από την ήττα μας στο Μπαμπεργκ. Μπορούσαμε να νικήσουμε στην Γερμανία, χάσαμε στο τελευταίο σουτ, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Το αντίστροφο έγινε και στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ. Η τύχη κάποιες φορές θα είναι με το μέρος σου, άλλες φορές θα είναι με τον αντίπαλο. Κάνουμε μια νέα αρχή, στο γήπεδο μας, με τον κόσμο μας, ώστε να κάνουμε το 4/4 διεκδικώντας την πρόκριση μέχρι το τέλος. Θέλουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας».

Επίσης, τόνισε ότι «πίεση υπάρχει αλλά πρέπει να την διαχειριστείς, όπως και την κούραση. Έχουμε 4 τελικούς μπροστά μας και θα πρέπει να τα δώσουμε όλα. Για να φτάσεις εκεί που θες, πρέπει να τα δώσεις όλα».

Δεν έχουμε ακόμη αποκλειστεί, συνεχίζουμε να έχουμε ελπίδες. Προσωπικά πιστεύω πως αν κάνουμε το 4/4 θα προκριθούμε, αλλά τίποτα δεν εξαρτάται από εμάς. Εχουμε όμως ακόμη αρκετές πιθανότητες, τίποτα δεν έχει τελειώσει, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και αν πέσουμε, θα πέσουμε με το κεφάλι ψηλά».