Ζντοβτς: «Απαράδεκτη η χαλάρωσή μας»

1413488 0

Ο Γιούρι Ζντοβτς ήταν απογοητευμένος και φανερά εκνευρισμένος, από τους παίχτες του, μετά τον αγώνα με την Κηφισιά, που λίγο έλειψαν να αυτοκτονήσουν.

«Είμαι ακόμα πιεσμένος, από τις συνθήκες του αγώνα. Θα χρειαστώ χρόνο για να ηρεμήσω, αλλά θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη νίκη. Ο στόχος μας ήταν να κερδίσουμε τα τελευταία τρία παιχνίδια. Στο ξεκίνημα του αγώνα, οι παίκτες δεν είχαν καλό ρυθμό, ίσως γιατί προπονούμαστε σκληρά».

«Οταν βρήκαμε ρυθμό, κάναμε αυτό που είναι ο στόχος μου και αφήσαμε την αντίπαλη ομάδα κοντά στους πέντε πόντους. Στο τέλος, όμως, χαλαρώσαμε πάλι. Αυτό συνέβη και προχθές στην Πάτρα και αυτό είναι απαράδεκτο. Θυμηθείτε και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, κερδίσαμε και τώρα έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι» πρόσθεσε στην αρχική του τοποθέτηση ο Γιούρι Ζντοβτς.

Για το γεγονός πως η ΑΕΚ δέχτηκε πολλούς πόντους από τη ρακέτα: «Δεν μου άρεσε, όταν έμαθα ότι ένας ψηλός της Κηφισιάς (Σμιθ) δεν θα έπαιζε. Επαιξαν με τον Χογκ στο «5» ή με τρεις γκαρντ. Δεν μάς ταιριάζουν και το ήξερα ότι θα έχουμε πρόβλημα. Κολλούσαμε σε κάθε σκριν στο πρώτο ημίχρονο, δεν παίξαμε καλή άμυνα. Στο ημίχρονο μιλήσαμε για τα προβλήματά μας, προετοιμαστήκαμε για να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση. Δυσκολευόμαστε πολύ να προσαρμοστούμε σε τέτοιες καταστάσεις και πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό. Επρεπε να παίξουμε πολύ καλύτερη άμυνα, όπως είχαμε παίξει στα προηγούμενα παιχνίδια».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την προσαρμογή του Γκριν και για τις ασίστ που μοίρασε η Κηφισιά: «Εχουμε πολλά προβλήματα στην άμυνα στο pick n' roll. Για τον Γκριν δεν ήταν εύκολο. Μετά το παιχνίδι στην Πάτρα ταξίδεψε στην Ιταλία για να φέρει την οικογένειά του. Οπότε ξέραμε ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά σήμερα. Ο Κατσίβελης είναι εκτός, ο Μπράουν δεν είναι πλέι μέικερ και είχαμε προβλήματα στην άμυνα και την δημιουργία».